Cum arată mormântul Corneliei Catanga la 1 an si 4 luni de când a murit: „Nu te vom uita câte zile vom mai avea de trăit”

Cum arată mormântul Corneliei Catanga la 1 an si 4 luni de când a murit: „Nu te vom uita câte zile vom mai avea de trăit”
Cum arata mormantul Corneliei Catanga

A trecut aproape un an și jumătate de când regina muzicii lăutărești, Cornelia Catanga, a murit. Soțul ei, Aurel Pădureanu, și fiul lor, Alexandru, încă își strig durerea după ce au pierdut-o pe cea mai importantă femeie din viața lor. Ce mesaj a transmis văduvul artistei de la mormântul acesteia.

Mesajul lui Aurel Pădureanu, de la mormântul regretatei artiste Cornelia Catanga

Cornelia Catanga a încetat din viață în martie 2021, iar, odată cu ea, România a pierdut una dintre cele mai bune voci ale muzicii de petrecere. Faimoasa artistă a trecut la cele sfinte la numai 63 de ani, după ce a fost infectată cu temutul coronavirus.

Regina muzicii lăutărești a fost condusă pe ultimul drum și înhumată la Cimitirul Ghencea 1 din Capitală, acolo unde fiul și soțul ei îi vizitează adesea locul de veci, aducându-i mereu flori.

Recent, solistul de romanțe Aurel Pădureanu a postat pe Facebook un mesaj sfâșietor, de la mormântul Corneliei Catanga. Emoționați până la lacrimi, lăutarul și fiul său, Alexandru, s-au fotografiat lângă mormântul regretatei artiste.

„La mormântul Corneliei. Inima mea și lumina ochilor mei. Nu te vom uita, nici eu, nici Alex nici Alina, câte zile vom mai avea de trăit.”, a fost strigătul de durere al lui Aurel Pădureanu de la mormântul regretatei sale partenere.

„I-am împodobit mormântul mamei cu multe flori!”

La începutul anului 2022, Alexandru Pădureanu povestea, cu lacrimi în ochi, faptul că nu se poate obișnui cu absența mamei sale.

Fiul regretatei Cornelia Catanga merge foarte des la mormântul solistei pentru a-i împodobi locul de veci cu flori parfumate și frumos colorate. De asemenea, tot el este cel care curăță și îngrijește cripta unde mama sa își duce somnul de veci.

„I-am împodobit mormântul mamei cu multe flori. Am adus și un tablou mare cu ea. Venim mereu aici. Ne-a rupt sufletul, pur și simplu. Nu ne revenim! Parcă este un vis urât… Nu mai putem trăi fără mama mea!

Mami meu!!! M-ai lăsat pe pământul asta printre pungașii ăștia nenorociți! Mamăăă! Lumea zice că-s mai bine și plânge inima în mine, mamăăă!

Nu mai am nici lacrimi… și dacă răbufnesc, răbufnesc în plâns, până mi se face rău! Și de tata nu mai zic….!”, declara îndurerat Alexandru Pădureanu, în ianuarie 2022.

Urmăriți Playtech.ro și pe