02 nov. 2023 | 14:00

Cum arăta Mihai Gâdea în urmă cu 20 de ani. Prezentatorul de la Antena 3, de nerecunoscut. Video

Monden
Cum arăta Mihai Gâdea în urmă cu 20 de ani. Prezentatorul de la Antena 3, de nerecunoscut. Video
Cum arăta Mihai Gâdea în urmă cu 20 de ani. Cum a fost filmat celebrul prezentator de la Antena 3 CNN. Video

Mihai Gâdea este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune din țara noastră. Apare aproape în fiecare seară pe micile ecrane, fiind recunoscut de toț românii. Puțini își mai aduc aminte cum arăta vedeta în urmă cu două decenii însă. Este de nerecunoscut în această ipostază! Video

Cum apare Mihai Gâdea la pupitrul știrilor

Este greu de crezut că Mihai Gâdea mai are nevoie de o prezentare detaliată. În vârstă de 46 de ani, jurnalistul este unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de programe televizate din mass-media românească. Apare deseori pe micile ecrane Antena 3, post unde activează de foarte mulți ani de zile.

Mihai Gâdea are, precum toate vedetele de televiziune, fanii săi care îi apreciază activitatea profesională. Nu este singurul detaliu cu care a impresionat însă. Prezentatorul TV este mereu la patru ace când vine vorba despre aparițiile pe ecran. Poartă aproape întotdeauna cămașă, cravată și costum.

Ce aspecte fizice a încercat să schimbe prezentatorul TV

Prezentatorul TV de la Antena 3 CNN nu este atent doar la partea vestimentară, ci și la aspectul său fizic. De-a lungul timpului au fost vehiculate tot felul de zvonuri privind demersurile adoptate de vedeta de televiziune pentru a masca trecerea anilor. Unele adevărate, altele se pare că nu.

Mihai Gâdea apare mereu la pupitrul știrilor tuns, cu părul aranjat. Nu o dată s-a remarcat că nuanța firului de păr a fost una diferită. S-a spus că prezentatorul TV se vopsește, pentru a masca firele albe. În plus, în spațiul public s-a mai scris că bărbatul și-a făcut și implant de păr pentru a-și ascunde chelia.

Cum arăta vedeta Antena 3 în urmă cu 20 de ani

Indiferent care ar fi adevărul despre aspectul fizic al lui Mihai Gâdea, un lucru este cert: în urmă cu două decenii arăta ceva mai diferit. Vedeta TV a postului Antena 3 a fost filmată într-o perioadă în care se ocupa cu o altă activitate, nu cea de jurnalist. Bărbatul era atunci, cel mai probabil, predicator.

Mihai Gâdea nu este creștin-ortodox, ci adventist, potrivit informațiilor din spațiul public. În urmă cu 20 de ani, actualul prezentator TV a fost filmat susținând un discurs într-o adunare religioasă. Cel mai probabil, aceasta era adventistă, nu penticostală, așa cum se promovează.

Despre ce vorbea Mihai Gâdea în adunarea religioasă

În materialul video cu pricina se poate observa că Mihai Gâdea era ceva mai diferit. Pe lângă faptul că „avea sprânceană dintr-o bucată” și aducea a „actor de film indian”, prezentatorul de televiziune era mult mai interesat – aparent – de chestiunile religioase.

Citește și: Fiica lui Mihai Gâdea, ţinută spectaculoasă la Milano Fashion Week. Karina e de nerecunoscut. Foto

În discursul susținut în adunarea religioasă, prezentatorul Antena 3 CNN a prezentat situația a două femei: una cu o carte religioasă în mână, alta mai tânără cu o revistă de modă, ambele circulând cu metroul în București. Cea dintâi a renunțat la cartea religioasă pentru a studia paginile de modă.

„În seara aceasta, dvs. însă ați ales să veniți în locul acesta, pentru a deschide o carte veche, neagră, demodată pentru mulți, pentru că acolo este cuvântul lui Dumnezeu. Mă bucur din toată inima și vă felicit pentru alegerea făcută. (…) În cartea aceasta vom găsi un secret – secretul puterii personale”, a conchis Mihai Gâdea discursul religios.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „De acolo de sus se bucură pentru tot ce vede “
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
ANAF nu poate să vândă terenurile Elenei Udrea. La ce preț au ajuns bunurile
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
UNGARIA nu a mai rezistat. A luat decizia la care NIMENI nu s-ar fi așteptat
Capital.ro
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Tribunalul Iaşi, după ce românca a dat în judecată Casa de Pensii: "Pensia a fost calculată corect"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
O nouă EPIDEMIE în TOATĂ Europa. BOALA care FACE deja RAVAGII
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro