13 sept. 2023 | 13:43

Fiica lui Mihai Gâdea, ţinută spectaculoasă la Milano Fashion Week. Karina e de nerecunoscut. Foto

Monden
Fiica lui Mihai Gâdea, ţinută spectaculoasă la Milano Fashion Week. Karina e de nerecunoscut. Foto

Are 21 de ani și arată pur și simplu senzațional. Chiar dacă timpul a trecut, a rămas aceeași fetiță cu trăsături frumoase și fine. Fiica lui Mihai Gâdea a marcat o apariție spectaculoasă la Milano Fashion Week. Vezi mai jos cum a ales să se îmbrace Maisha Karina, fiind pasionată de modă. Foto

Ce pasiune are tânăra Maisha Karina

Este un nume cunoscut în televiziunea românească. Prezentatorul și moderatorul de la Antena 3 CNN se bucură de multă recunoaștere în spațiul public prin prisma activității profesionale pe care o desfășoară. Cu toate acestea, puțini români cunosc detalii despre familia lui Mihai Gâdea.

Jurnalistul este căsătorit de peste 15 ani cu Agatha Kundri. Cei doi parteneri de viață au împreună o fată pe nume Maisha Karina, în vârstă de 21 de ani. În ciuda faptului că Mihai Gâdea și-a ținut familia departe de lumina reflectoarelor, se pare că fiica lui a ales o carieră care vine la pachet cu viață publică.

Maisha Karina studiază în Florența, în Italia, la PoliModa, una dintre cele mai prestigioase școli de modă din întreaga lume. Pasionată de acest domeniu, tânăra profită de fiecare ocazie pe care o are pentru a-și pune în practică ideile și inspirațiile privind diverse ținute.

Așa se face că, la cea mai recentă apariție publică, fiica lui Mihai Gâdea a impresionat prin ținuta ei. Maisha Karina a participat recent la Milano Fashion Week, la un show de modă al unui brand de haine de renume, unde a atras absolut toate privirile. A arătat excepțional!

Fiica lui Gâdea, apariție spectaculoasă

Maisha Karina a ales să poarte o ținută cu totul specială la show-ul de la Milano Fashion Week. Fiica lui Mihai Gâdea a optat pentru un sutien, acoperit de un sacou și jeanși oversized. Bineînțeles, tunsoarea a fost una actuală, în trend cu moda, ținuta accesorizând-o cu o pereche de ochelari de soare.

Dacă Mihai Gâdea a ales să o țină pe fiica lui cât mai departe de lumina reflectoarelor, iată că Maisha Karina a înțeles că pasiunea sa o propulsează în atenția publicului larg. Acest lucru nu pare să o deranjeze însă, dimpotrivă. Recent, s-a implicat în proiecte apreciate de români.

Fiica prezentatorului și moderatorului de la Antena 3 CNN a cochetat și cu muzica o perioadă de timp. Tânăra are o voce superbă, după cum arată și aprecierile de care s-a bucurat în spațiul public după lansarea mai multor videoclipuri muzicale. A făcut mai multe cover-uri, de-a lungul vremii.

Maisha Karina pare a fi foarte focusată pe partea profesională, fiind o tânără studioasă și implicată în multe proiecte din domeniul modei. Tânăra e de nerecunoscut acum, după ani de zile în care mulți nu au știut ce alegeri a făcut. Este extrem de frumoasă, așa cum se poate vedea și în fotografiile din galerie.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Florin Piersic, viață amoroasă tumultoasă. Câte femei a iubit marele actor
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Armata Română a mobilizat soldații. Decizia luată de MApN
Capital.ro
Alimentele care ne atacă puternic sistemul imunitar: ”Trebuie consumate cât mai rar!”
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Șeful Casei de PENSII, ANUNȚ despre PENSII. Se FACE și a DOUA recalculare. VIN PRIMELE decizii
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro