Cum arăta Mihaela Rădulescu, la Revoluția din ‘89. “Eram blondă, tunsă periuță”. Foto

Cum arăta Mihaela Rădulescu, la Revoluția din ‘89. “Eram blondă, tunsă periuță”. Foto

Toți o știu pe Mihaela Rădulescu de la TV, dar puțini cunosc trecutul celei supranumite ”Diva de Monaco”. Se pare că aceasta s-a fotografiat în timpul Revoluției din 1989 și are chiar carnet de revoluționar.

Cum arăta Mihaela Rădulescu, la Revoluția din ‘89

La vârsta de 20 de ani, Mihaela Rădulescu avea un alt look. Tunsă periuță și blondă, vedeta de televiziune avea 20 de ani la momentul Revoluției din 1989. În imagine, aceasta se poate vedea pe tanc, alături de alți revoluționari, dintre care doar doi mai rămăseseră în viață.

“La revoluție eram blondă, tunsă periuță”, – povestea Mihaela Rădulescu despre acea perioadă într-o ediție din 2003 a revistei Unica. Precizăm că poza cu ea urcată pe tanc a apărut ani de zile în ziarul România Liberă. Totodată, Mihaela Rădulescu este mândră de trecutul ei și de faptul că la numai 20 de ani a reușit performanța de a da mâna cu președintele țării și de a primi un certificat de revoluționar, chiar dacă, între timp, nici nu mai știe unde l-a pus.

Mai mult decât atât, Mihaela Rădulescu a ajuns chiar să fie secretară la Guvern: “Eram disperată de plăcere, lucram la Guvern, aveam deja banii mei. Îmi făcusem și carte de vizită și scria pe ea Guvernul României. Mi se părea că sunt cea mai grozavă. Primele planuri concrete despre viață mi le-am făcut atunci. Voiam să intru în diplomație. Mă și vedeam ambasadoare. Atât puteam să judec atunci despre diplomație.” – a povestit Mihaela Rădulescu, în exclusivitate, pentru Revista Unica, ediția din 2003. Vezi fotografia unică cu Mihaela Rădulescu pe tanc, din timpul Revoluției din 1989, mai jos!

Mihaela Rădulescu, cu pistolul în mână la Revoluție

Tot la Revoluție, Mihaela Rădulescu apare însă și într-o altă ipostază, aceea cu pistolul în mână. Fotografia a fost importalizată de fotoreporterul Patrick Durand.

”Îmi aduc aminte că am petrecut ceva timp în dimineaţa zilei de 23 decembrie cu acel grup. Căutau securişti ascunşi prin subterane sau catacombe. Toată lumea era nervoasă. Cu o zi înainte prietenul meu Jean Louis Calderon (jurnalist francez – N.R.) murise. L-am dus cu o noapte înainte la morgă. Sunt nişte amintiri foarte triste”, a declarat pentru cotidianul Libertatea Patrick Durand.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI