Cum arăta Mihaela Rădulescu, în urmă cu 25 de ani, la debutul ei în televiziune. A trecut printr-o transformare fenomenală

Cum arăta Mihaela Rădulescu, în urmă cu 25 de ani, la debutul ei în televiziunea Tele abc. Din acea perioadă datează și fotografii de colecție, în care diva fie e purtată pe brațe, fie se află alături de Ștefan Bănică.

Cum arăta Mihaela Rădulescu, în urmă cu 25 de ani, la debutul în televiziune?

Mihaela Rădulescu (50 de ani) a participat la Revoluția din 1989, apoi a fost secretara lui Dan Iosif. A frecventat patru facultăți bucureștene – trei ani de I.E.F.S, doi de filologie, unul de psihologie – și trei de regie, la Facultatea de Artă Hyperion. Nu a absolvit pe niciuna dintre ele. În 1994, și-a făcut debutul la postul de televiziune Tele 7abc. Prima emisiune pe care a realizat-o s-a numit ”Nocturna pe 16 mm”, urmată de ”Weekend abc”, o producție de divertisment care dura patru ore.

Mai apoi, a lucrat nouă luni la PRO TV, unde a fost redactor-reporter pentru matinalul lui Florin Călinescu. Rădulescu a mai rezentat și alte emisiuni la posturi precum Antena 1, B1 TV și PRO TV. Următorul loc de muncă a fost la Antena 1, unde, timp de șapte ani, a realizat și prezentat emisiunea ”Duminica în familie”.

A trecut printr-o transformare fenomenală

Transformarea divei de Monaco, după cum este numită de când s-a stabilit pe alte meleaguri, este vizibilă, iar drept dovadă stă imaginea de mai jos. Fotografia este realizată în 1994. Mihaela este purtată pe brațe de Radu Moraru, ”Nașul” de mai târziu. Vedeta este surprinsă în aer, cu spatele gol și cu țigara în mână, semn că gestul amicului a fost unul spontan.

Cum arăta Mihaela Rădulescu, în urmă cu 25 de ani, la debutul ei în televiziune. A trecut printr-o transformare fenomenală
Mihaela Rădulescu și Radu Moraru

Astăzi, Mihaela face parte din vedetele de primă linie, care sunt plătite doar pentru prezență. Fostul jurat de la ”Românii au Talent” cere minimum 5.000 de euro pentru apariția la un eveniment, potrivit unor surse din rândul organizatorilor de evenimente, citate de libertatea.ro. De altfel, vedeta ar justifica suma prin notorietate, dar și prin faptul că trebuie să vină cu avionul din Monaco la București, astfel că face, la rândul ei, o cheltuială.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI