Mihaela Rădulescu a dat lovitura! Pe ce contract impresionant a pus mâna. Ce urmează să facă la PRO TV

Mihaela Rădulescu a dat lovitura! Pe ce contract impresionant a pus mâna. Ce urmează să facă la PRO TV
Mihaela Rădulescu, contract uriaș cu Pro TV pentru mai multe emisiuni televizate

Mihaela Rădulescu este în continuare o vedetă atractivă pentru postul de televiziune Pro TV, care i-a oferit un contract impresionant pentru a apărea în mai multe emisiuni care s-au filmat în această toamnă. Mihaela a filmat pentru Ferma – Un nou început, MasterChef, La Măruță și Vorbește Lumea și a obținut o sumă impresionantă de bani.

Mihaela Rădulescu, contract uriaș cu Pro TV pentru mai multe emisiuni televizate

Mihaela Rădulescu s-a întors în România la finalul lunii octombrie pentru filmările la emisiunea Masterchef, difuzată de postul de televiziune Pro TV, însă vedeta s-a aflat în fața camerelor de filmat și pentru alte show-uri, precum La Măruță, Vorbește Lumea și Ferma – Un nou început.

Prezentatoarea TV și-a rotunjit considerabil conturile în această toamnă, când a negociat la sânge contractul pe care l-a semnat cu Pro TV. În plus, ea a fost solicitată și de un renumit lanț de magazine pentru a apărea într-o reclamă. În ceea ce privește reality show-ul Ferma – Un nou început, Mihaela a negociat nu doar contractul, ci și locația pentru filmări. Este posibil ca acestea să se desfășoare în străinătate, însă nu este exclus să aibă loc în Delta Dunării.

Ferma – Un nou început este varianta românească a reality show-ului The Farm bazat pe emisiunea suedeză cu același nume care a fost creată în 2001 de Strix și produsă în asociație cu Sony Entertainment și Endemol. În România emisiunea a debutat pe 9 martie 2015 pe Pro TV. Primele două sezoane au fost prezentate de Iulia Vântur. În sezonul trei, Iulia Vântur a fost înlocuită de catre actrița Monica Bârlădeanu, iar sezonul patru a fost prezentat de către Mihaela Rădulescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI