13 aug. 2022 | 08:07

Cum arăta Maria Constantin în urmă cu doar câţiva ani. Cântăreaţa de muzică populară, transformare uimitoare. Galerie foto

Monden
Cum arăta Maria Constantin în urmă cu doar câţiva ani. Cântăreaţa de muzică populară, transformare uimitoare. Galerie foto
Cum arăta Maria Constantin în urmă cu câțiva ani. Ce transformări uimitoare a făcut cântăreața de muzică populară.

Maria Constantin a avut parte de o transformare fizică uluitoare în ultimii ani de zile. Cine nu o cunoaște de pe vremea când a fost cerută în căsătorie de către Marcel Toader s-ar putea să rămână surprins de imaginile rare cu cântăreața de muzică populară. Cum arăta Maria Constantin în urmă cu câțiva ani nu bate mai deloc cu felul în care se prezintă controversata vedetă în prezent. Iată cum au modificat-o operațiile estetice pe artistă!

Cum arăta Maria Constantin în urmă cu câțiva ani

Maria Constantin se transformă pe zi ce trece. Intervențiile estetice pe care le-a suferit i-au pus în evidență trăsăturile fizice frumoase astfel încât, de-a lungul anilor, cântăreața de muzică populară a avut parte de o schimbare uluitoare.

Dacă am compara versiunea de acum câțiva ani a vedetei cu cea actuală, puțini ar îndrăzni să creadă că este vorba despre una și aceeași persoană. În acest articol vom vorbi despre intervențiile la care a apelat artista și vom prezenta, în galeria FOTO, imagini rare cu Maria Constantin, inclusiv din copilărie.

După ce a divorțat, cântăreața de muzică populară a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a-i transforma corpul în așa fel încât să fie mulțumită de ceea ce privește în oglindă. Maria Constantin consideră că astfel de modificări nu reprezintă ceva special, cel puțin pentru ea. Este normal ca orice femeie să arate bine, potrivit acesteia.

Deschisă către noile proceduri de înfrumusețare, Maria Constantin are acum parte de bune mai pline, sâni mai mari, sprâncene arcuite și o siluetă ca trasă prin inel. Și sunt doar câteva dintre schimbările pe care le-a făcut vedeta, fiindcă pe zi ce trece, pare să ia în calcul orice tehnică ce ar putea să o ajute să arate mai atrăgător.

Ce operații estetice și-a făcut Maria Constantin

Află în rândurile următoare ce operații estetice și-a făcut Maria Constantin pentru a atinge transformarea care a adus-o în lumina reflectoarelor. Cântăreața de muzică populară a recunoscut, în urmă cu mai mult timp, că are mai multe intervenții la nivelul feței. Concret, artista a optat pentru stilizarea sprâncenelor și a buzelor astfel încât nu mai are nevoie să folosească unele produse de machiaj.

Procedura a costat-o pe solistă aproximativ 4.000 de lei. Aceasta este tot mai răspândită în lumea showbiz-ului din România. Din ce în ce mai multe femei apelează la această tehnică de înfrumusețare. Unele pentru a fi mai încrezătoare în ele, altele pentru a nu pierde timp prețios în fața oglinzii de machiaj.

„Sunt la modă aceste proceduri. Toate femeile cochete apelează la ele. Nu sunt intervenții ieșite din comun, ba din contra, unele sunt foarte uzuale. Mi le-am făcut pentru mine. E normal să arăt bine. Sunt femeie și trebuie să am grijă de mine. Acum nu mai am nevoie de make-up, poate doar de fond de ten.

Mi-am dorit sprâncene mai conturate, mai dese și o altă formă. Prietena mea, Elisabeta Vlădescu, mi-a făcut cele mai frumoase sprâncene. Sunt mulțumită și de buze. Urmează să se vadă rezultatul în câteva zile, acum sunt puțin umflată”, spunea Maria Constantin, în urmă cu mai mult timp.

„Mă simt foarte bine”

În afară de aceste intervenții, vedeta și-a pus și silicoane la sâni. Ea a recunoscut că și-a dorit să își ridice sânii, însă a subliniat că nu și-a dorit să îi aibă mai mari.

„După naştere, corpul trece prin anumite transformări. Mai ales dacă alăptezi o perioadă îndelungată sau dacă slăbeşti sau te îngraşi brusc. Mi s-a spus clar că este posibilă această intervenţie doar cu ajutorul implantului.

Domnul doctor Pascal Dameh a ales un implant ergonomic. Nu am avut dureri deloc. Poate doar din cauza benzii care se pune peste sâni am avut un disconfort. În rest, totul este ok. Mă simt foarte bine”, a mai spus Maria Constantin despre silicoanele la sâni.

PlaySport
„Începe să-mi fie teamă”! Florin Dumitrescu a vorbit despre procesele în care e implicat în prezent: „Poate reveniți la gânduri mai bune”
Ego.ro
Dumnezeule! Andra a RENUNȚAT la haine. Singurele IMAGINI cu ea GOALĂ, doar Măruță o vede așa
Digi24
Medvedev îi înjură pe români și ne spune să ne luăm gândul de la tezaur: „Românii, după cum știți, nu sunt o națiune”
Cancan.ro
Adevăratul motiv pentru care Mircea Badea l-a mitraliat pe Dan Negru! Scandalul s-a iscat de la Scărlătescu! + Ședință de urgență la Antena 1: ”Să-l ardem!”
GSP.ro
„N-ați văzut la Bouchard? E SUA, nu Cioflingeni!”. Ion Țiriac, iritat de o decizie a Simonei Halep: „Vai de mine și de mine!”
Stirile PROTV
Medvedev îi jignește pe români, după ce UE a cerut Rusiei să returneze Tezaurul României: „Nu sunt o națiune”
Romania TV
S-AU DESPĂRŢIT! Motivul intim pentru care Salman Khan i-a dat papucii Iuliei Vântur! Nimeni n-ar fi bănuit asta!
Capital.ro
Durere pentru România! Marele actor s-a stins de dorul soției: Vocea sa va rătăci în eterul amintirii
EVZ.ro
România jefuită de ruși! Ne-au luat 1,2 miliarde dolari. Dezvăluire istorică
Adevarul
Expert în energie: Prosumatorii cred că dacă şi-au pus panouri nu vor mai plăti energia electrică. E fals
BZI.ro
Carmen Grebenișan a făcut anunțul la doi ani de la nuntă: „Tot timpul m-am gândit să fac asta!“
Spynews.ro
Cine este medicul care a lovit doi colegi în timpul unei operații, la Spitalul Floreasca. Ce legături are cu președintele Klaus Iohannis
Libertatea.ro
„Românii nu sunt o națiune, ci un...”. Reacția lui Medvedev după ce UE a cerut Rusiei să returneze tezaurul României
Sport.ro
FOTO "Ți-ai făcut operație pentru mărirea posteriorului?". Ivana Knoll a recunoscut tot
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Zanni și Ana Porgras, sărut pasional. Ce s-a întâmplat noaptea la Survivor All Stars
Redactia.ro
FOTO Decizie bizară! Așa arată echipamentul naționalei României pentru EURO 2024
Digisport.ro
Anunțul făcut de Smiley, la șapte ani de relație cu Gina Pistol: „Niciodată nu m-am gândit că”
Click.ro
FOTO Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson spune care este starea ei, după ce a aflat că mai are de trăit câteva luni
Digi24
O boală bacteriană rară cu mortalitate de 30% se răspândește rapid în Japonia și nimeni nu știe de ce. Începe cu simptome ca la răceală
Digi24
Mama lui Dan Bălan, trup de invidiat la 66 de ani. Cum reușește Tanti Ludmila să se mențină așa
EVZ.ro
Lovitură pentru Loredana Chivu. Instanța a decis! Nu își mai recuperează niciodată bunurile pierdute
Spynews
Pescobar este din nou tătic! Paul Nicolau este în culmea fericirii!
BZI.ro
Ora de vară 2024. Când se schimbă ora în luna martie. Se dau ceasurile înainte
Capital.ro
Șoferii care au prioritate în sensul giratoriu semaforizat. Semnalizarea și încadrarea corectă, potrivit Codului Rutier
Antena 3
Cătălin Scărlătescu a răbufnit la adresa Antenei 1: „Și-au permis să nu ne dea banii! O să plătească!”
BZI.ro
Lourdes Leon, aproape dezbrăcată la un eveniment. Imagini incendiare cu fiica Madonnei
TV Mania
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Cine este medicul care a lovit doi colegi în timpul unei operații, la Spitalul Floreasca. Ce legături are cu președintele Klaus Iohannis
Spynews.ro
Nedreptatea grupelor de muncă din legea pensiilor. Cine sunt pensionarii care nu vor avea parte de majorările corecte
Realitatea.net
Ce tarif percepe Erika Isac pentru un concert. Cântăreața momentului nu oferă un spectacol prea ieftin
Antena 1
Cum se numește familia de români care a dat lumii 5 genii?
Shtiu.ro