Vedeta din România care s-a afişat cu iubitul mai tânăr cu 23 de ani ca ea. A fost mult criticată pentru noua relaţie

Vedeta din România care s-a afişat cu iubitul mai tânăr cu 23 de ani ca ea. A fost mult criticată pentru noua relaţie
„Dacă fac vreo faptă greșită, singura care suportă consecințele sunt eu”

A trecut printr-o dramă ce i-a schimbat tot restul vieții, însă după suferință, fericirea a reapărut în viața sa, chiar dacă a luat forma unei relații pe care mulți o consideră controversată. Vedeta din România s-a afișat recent cu iubitul mai tânăr cu 23 de ani ca ea. Cum le răspunde tuturor celor care o critică pentru idilă.

Cine este vedeta din România care s-a afişat cu iubitul mai tânăr cu 23 de ani ca ea

Acum doi ani, trăia un coșmar din care nu știa cum să iasă. Soțul ei, omul pe care îl iubea și alături de care credea că va îmbătrâni, a suferit un infarct fatal, dându-și ultima suflare înainte ca medicii să ajungă la el. A rămas văduvă, singură, mama unui băiețel de 13 ani.

Acum, când se aștepta mai puțin, Marcela Fota, în vârstă de 45 de ani, retrăiește fiorii dragostei. Nouă său partener este cu 23 de mai tânăr decât ea, un aspect ce a stârnit numeroase critici la adresa celor doi.

Pentru că se înțelege de minune cu noul iubit, interpreta de muzică populară a ales să ignore comentariile răutăcioase și să se bucure din plin de relație. Recent, cei doi s-au afișat pe platformele de social media. Alex, iubitul artistei, a publicat pe Instagram o fotografie în care apar zâmbitori, într-un restaurant.

„Dacă fac vreo faptă greșită, singura care suportă consecințele sunt eu”

La scurt timp după ce a dezvăluit că are un nou partener, Marcela Fota a ținut să sublinieze faptul că moartea soțului ei a fost o lecție importantă pentru ea, schimbându-i cu totul viziunea asupra vieții.

„Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață, și, atunci am înțeles că alergătura asta, doar pentru a te realiza financiar, nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere”, a declarat Marcela, pentru Antena Stars.

Vedeta a avut și un mesaj de transmis celor care au criticat diferența mare de vârstă dintre ea și noul iubit.

„Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu. Nu știu dacă faptele mele afectează pe cineva. Dacă fac vreo faptă greșită, singura care suportă consecințele sunt eu. Iar eu mă consider un om foarte normal, foarte cerebral, foarte încercat de viață și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat puterea mentală să pot să văd realitatea exact așa cum este”, a spus interpreta de muzică populară.

Urmăriți Playtech.ro și pe