Cum arată Mara, fata de 17 ani a Ralucăi Moianu. Fosta vedetă TV a caracterizat-o: „Dă ordine” (exclusiv)

Cum arată Mara, fata de 17 ani a Ralucăi Moianu. Fosta vedetă TV a caracterizat-o: „Dă ordine” (exclusiv)
Fiica Ralucăi Moianu s-a transformat într-o domnișoară superbă

Raluca Moianu a decis să renunțe la cariera de pe micile ecrane și să se întoarcă la prima dragoste, folosindu-și vocea de aur în radio. Aceasta se bucură de o tânără superbă, Mara, care are planuri mari de viitor. Ea visează să devină medic, în amintirea tatălui său, Mario Ancuța.

Raluca Moianu, totul despre fiica ei, Mara

Decesul medicului și comentatorului sportiv Mario Ancuța a lăsat multă durere în urmă, după ce acesta a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, anume cancerul pulmonar. Fiica lui își dorește să îi calce pe urme, astfel că are planuri ambițioase atunci când vine vorba despre viitorul ei profesional.

Mara a împlinit 17 ani, iar Raluca Moianu se mândrește cu fiica ei, care este extrem de frumoasă, dar și muncitoare.

„Mara a împlinit 17 ani, este un Capricorn foarte organizat. Se pregătește foarte mult pentru Facultatea de Medicină, urmând astfel tradiția din familie.

E atât de frumoasă încât te vindeci când o vezi. Tatăl ei, Mario Ancuța, era medic stomatolog, iar mama mea, adică bunica Marei, era tot medic și ea.

Cred că Pediatria i s-ar potrivi foarte bine, adoră copiii. Dar, tatăl ei Mario zicea că e bună de polițistă, fiindcă îi place să dea ordine!

Ea este sportivă și hotărâtă, ca tatăl ei, e pasionată de handbal și de fotbal. Știe toate echipele, toți jucătorii, se ducea pe stadion înainte de pandemie.

Mario zicea că suporterii trebuie „crescuți” de mici. El o alinta „My Precious”.”, a povestit Raluca Moianu, pentru Impact.ro.

Ce a păstrat Raluca Moianu de la Mario Ancuța

De asemenea, fosta vedetă de televiziune a mărturisit că a păstrat foarte multe obiecte care i-au aparținut tatălui fiicei sale, printre care cupele sportive. Aceasta și Mario Ancuța erau despărțiți în acte, însă au locuit împreună până la final.

„Am păstrat amintire toate cupele lui sportive, dar și multe obiecte. Noi în acte eram despărțiți, dar am locuit împreună până la sfârșit. Nu mai am verigheta lui, o pierduse.”, a mai zis aceasta.

Ce face Raluca Moianu în prezent

Mai mult, fosta vedetă TV din „Generația de Aur” a mărturisit ce face în zilele noastre:

„La postul de Radio Gold FM am emisiunea „Life time coaching”, în fiecare vineri, de la ora 17.00, deschisă ascultătorilor și problemelor lor de viață.

Împreună cu o echipă formată din jurnaliști și din psihologi am lansat un pachet de cursuri de public speaking și imagine, cursuri personalizate pentru politicieni și manageri.

Predau comunicare audio-vizuală la UNATC. Sunt și narator de audiobook-uri pe care le găsiți pe voxa.ro și îmi folosesc creativitatea în campanii de PR.”, a mai zis Raluca Moianu.

Raluca Moianu a cucerit mulți români când s-a aflat la cârma show-ului „Iartă-mă”, prezentat la TVR, în perioada 2000-2007. În prezent, vedeta își folosește vocea la Radio Gold. De asemenea, ea face povești audio pentru copii, astfel că bucură generațiile mai tinere cu talentul său.