Cum arăta mama Andreei Esca în tinerețe. Fanii, uimiți de frumusețea ei

Cum arăta mama Andreei Esca în tinerețe. Fanii, uimiți de frumusețea ei
Mama Andreei Esca i-a uimit pe fani. Cât de frumoasă este, de fapt

Pe Andreea Esca o cunoaște o lume întreagă, dar puțini știu cum arată mama ei și cât de frumoasă este, de fapt. Vedeta de la pupitrul știrilor se poate mândri mai ales pentru că mama sa a împlinit 80 de ani și aceasta a decis să le dezvăluie fanilor câteva fotografii alături de anumite poze inedite.

Cât de frumoasă este mama Andreei Esca. Fanii au rămas uimiți

Admiratorii Andreei Esca știu foarte bine că aceasta este mereu îmbrăcată în ținute elegante, fără cusur. Se pare că aceasta ar fi moștenit talentul de a avea un stil vestimentar rafinat chiar de la mama sa, ce niciodată nu pleca de acasă fără să fie aranjată. De asemenea, frumusețea ei i-a cucerit pe fani, știrista dezvăluind câteva poze inedite cu propriul părinte din trecut.

„Foștii mei colegi de școală mă întreabă și acum ce face mama mea mișto și își amintesc cu plăcere ce mâncare bună ne făcea când veneau la mine în vizită și cât de elegantă era ea, la ședințele cu părinții. Ce nu știau ei era că așa era mereu. Și în sala de operație, stătea și câte opt ore în picioare, pe tocuri.

Nu era niciodată necoafată, nevopsită, nemachiată. Când adormea fără să se demachieze, îmi zicea: “Lasă, să fiu aranjată, că dacă vine cutremurul și trebuie să ieșim în stradă?” La 60 de ani avea 49 de kg și alerga cu Alexia în brațe, de nu te țineai dupa ea!”, a scris Andreea Esca pe Alistimagazine.

Andreea Esca a făcut dezvăluiri uimitoare despre mama sa

Andreea Esca a vorbit cu mult drag despre mama ei, explicându-le persoanelor ce o citesc că a primit educația perfectă și a fost mereu susținută. Se pare că Lucia Esca a avut grijă să își plimbe peste tot fiica și să îi devină cea mai bună prietenă, lucru pe care știrista îl apreciază și acum.

„Pentru mine a fost și este mama perfectă. M-a ghidat, susținut, încurajat, impulsionat, criticat, felicitat, răsfățat, certat, aprobat, dezaprobat. A făcut lecțiile cu mine, m-a dus la meditații, la sport, la petreceri, la teatru, la film, la examene, îmi verifica ghiozdanul și în liceu. A fost și e prietena mea cea mai bună, chiar dacă nu suntem de acord în 80 la sută dintre cazuri. Și acum mă distrează și mă interesează comentariile ei.”, a mai scris știrista.

Andreea Esca despre mama ei: ‘Ar fi vrut să fie actriță’

Mama vedetei de la PRO TV și-ar fi dorit să urmeze o carieră în actorie, dar aceasta a fost împiedicată să ajungă pe scenă pentru că tatăl său a fost deținut politic. Lucia Esca a devenit asistentă medicală, dedicându-și viața persoanelor ce trec prin suferințe imense.

„Ar fi vrut să fie actriță și cred că i-ar fi reușit de minune (de altfel, toți Gemenii ar trebui să fie pe o scenă), dar pentru că tatăl ei a fost deținut politic, nu a avut voie să-și urmeze pasiunea. În schimb, mulții bolnavi de cancer pe care i-a îngrijit toată viața au câștigat un om cu o inimă mare și cu o dragoste imensă față de semenii aflați în suferință.”, a adăugat Andreea Esca.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI