Lidia Buble, declarații de dragoste după despărțirea de Răzvan Simion. Totul a fost făcut public

Lidia Buble, declarații de dragoste după despărțirea de Răzvan Simion. Totul a fost făcut public
Lidia Buble, declarații după despărțirea de Răzvan Simion

Lidia Buble a fost extrem de tăcută în urma despărțirii de Răzvan Simion. Dar a venit momentul în care artista și-a găsit liniștea și se simte mai plină de dragoste decât niciodată. Cui arată iubirea acum?

Lidia Buble, declarații după despărțirea de Răzvan Simion

Zvonurile arătau că cei doi s-au despărțit, dar ambii au decis să mai țină vestea pentru ei. Cu toate astea, nu cu mult timp după ce primele povești care susțineau că și-au spus adio au apărut, Răzvan Simion a venit cu confirmarea. Se pare că nemulțumirile Lidiei au ajuns la final. Bărbatul cu care dorea să se căsătorească nu avea de gând ca prea curând să se convertească la religia ei, lucru care a pus-o pe gânduri, alături de multe alte detalii. Deși mulți îi vedeau la altar, povestea lor a luat final. Aceasta provine dintr-o familie numeroasă și își dorește enorm să și-o întemeieze pe a ei cât de curând, lucru pe care l-a vrut întotdeauna, dar astrele se pare că n-au dictat precum i-ar fi plăcut.

Cu toate astea, în perioada în care ziarele nu încetează să ia la puricat fiecare declarație a foștilor parteneri, Lidia se pare că nu este deloc afectată, ba chiar a decis să se alăture familiei și să se bucure de surori și nepoți. ”Cele mai bune lucruri în viață, nu sunt lucruri, ele sunt surorile”, este mesajul din dreptul fotografiei, în care vedeta și-a etichetat surorile, pe Dana și Estera. Deși a plecat încă de tânără din sânul celor dragi, cu toții au reușit ca peste ani să rămână la fel de uniți, așa că nu e nicio mirare pentru fani atunci când văd declarații superbe de al artistă către cei pe care îi iubește.

Lidia Buble, declarații de dragoste pentru surorile sale
Lidia Buble, declarații de dragoste pentru surorile sale

„Anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas”

„Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală. Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri. Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri. Pur și simplu lui îi convenea situația în care se afla”
Surse din anturajul artistei

Urmăriți Playtech.ro și pe