Cum arăta Lavinia Pîrva, înainte să fie iubita lui Ștefan Bănică Jr. După naștere, s-a schimbat radical FOTO

Cum arăta Lavinia Pîrva, înainte să fie iubita lui Ștefan Bănică Jr. După naștere, s-a schimbat radical FOTO
Cum arată Lavinia Pârva, înainte să ie iubit lui Ștefan Bănică Jr? Cântăreața s-a schimbat total

Lavinia Pârva a avut parte de nenumărate schimbări în ceea ce privește imaginea. Fanii au comparat recent imaginile cu aceasta de când s-a lansat cu cele de când a devenit în atenția tuturor și pentru că se afla la brațul lui Ștefan Bănică Jr. Oare titulatura solistului a adus-o la anumite schimbări? Cum arăta înainte Lavinia?

Cum arăta Lavinia Pârva înainte să-l cunoască pe Ștefan Bănică Jr.?

Lavinia Pârva se află deja de ani buni în atenția publicului din România, motiv pentru care a fost nevoită mereu să se îngrijească de imaginea sa. Pentru ca să ajungă la ceea ce are acum, iubita lui Ștefan Bănică Jr. a făcut ceva schimbări. Dacă în perioada în care era n trupa Spicy aborda un stil vestimentar extrem de excentric și sexy, după ce a devenit iubita lui Bănică a ales ceva mai cuminte.

Gurile rele susțineau pe atunci că Lavinia a trebuit să se conformeze statutului cântărețului. Nu i-a prins rău, însă, pentru că fanii au apreciat imediat noile schimbări. Mai mult decât atât, tatăl copilului său s-a îndrăgostit de ea după ce aceasta a apelat la măestria medicilor esteticieni. Deși nu este o diferență uluitoare, nasul mai proeminent al Laviniei din pozele din 2000 a fost schimbat cu unul micuț și fin care i-a îndulcit trăsăturile.

 Lavinia Pârva, schimbare totală de imagine. Cum arăta înainte să fie într-o relație cu Ștefan Bănică Jr. ?
Lavinia Pârva, schimbare totală de imagine. Cum arăta înainte să fie într-o relație cu Ștefan Bănică Jr. ?

Și-a făcut sau nu operații estetice?

Întrebată dacă și-a făcut vreo operație estetică, Lavinia a răspuns: „Eu nu am nicio operatie estetica, sunt naturala, dar nu sunt impotriva acestor interventii. Cand voi considera ca am nevoie, cine stie, poate voi merge si eu la estetician”, arată kfetele.ro.

Cu toate astea, medicii contactați de click.ro au confirmat faptul că bruneta a apelat la operațile estetice pentru a-și micșora nasul, fiind extrem de vizibilă schimbarea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI