Cum arată, la 11 ani, fiica Antoniei și a lui Vincenzo Castellano. Imagini adorabile

Cum arată, la 11 ani, fiica Antoniei și a lui Vincenzo Castellano. Imagini adorabile
Cum arată fiica Antoniei la 11 ani?

Fiica Antoniei se apropie cu pași repezi de statutul de domnișoară. Aceasta are 11 ani și este extrem de frumoasă. Micuța a luat ce a fost mai bun de la ambii părinți, dar cu siguranță asemănarea dintre ea și tatăl său este izbitoare.

Cum arată fiica Antoniei la 11 ani?

Antonia se bucură de o viață care pare chiar perfectă! Aceasta are trei copii deosebiți, un viitor soț alături de care trăiește o poveste de dragoste superbă și o carieră impresionantă. Din păcate, singurul lucru care îi mai aduce tristețe este faptul că Maya nu este mereu alături de ea.

Micuța trăiește în Italia, alături de tatăl și bunicii acesteia. Drumul nu a fost ușor în această direcție, pentru că separarea artistei de Vincenzo a fost unul cu sincope uriașe. Cei doi au stat mulți ani căsătoriți în acte, deși în viața reală abia dacă-și mai vorbeau.

Iată că de curând vestea bună a venit, iar Antonia poate să fie adusă la altar de bărbatul căruia i-a dăruit doi fii. Întrebată cum este starea acesteia acum, iubita lui Alex Velea a spus că se simte bine și că se bucură de faptul că lucrurile pare că revin încet la normal:

‘În rest, lansez piese, mă concentrez pe toate proiectele pe care le am și, bineînțeles, petrec timp alături de familia mea. În general, este o perioadă bună!’

Detalii despre fiica artistei

‘Da, de regulă ne vedem în Italia, acolo unde ea locuiește, dar, de ceva timp, poate să vină și ea în România și mă bucur de fiecare dată că, în sfârșit, se întâmplă acest lucru.

Este un copil vesel, energic, bun, dar în același timp și sensibil. Cum spuneam, e super pasionată de dansuri, face cursuri de dans, am fost să o văd la competiții de dans. Maya vorbește italiană și engleză’
Antonia

Artista a mai subliniat că acesta a fost mereu un subiect delicat și dificil pentru ea pentru că nu a fost deloc ușor să fie implicată în educația micuței de la o așa distanță.

‘Acum este mai mare și lucrurile, teoretic, sunt puțin mai ușoare, pentru că înțelege altfel totul. Încerc să îi fiu aproape în toate momentele esențiale din viața ei și merg în Italia. În rest, vorbim mult pe online și sunt aproape de ea așa, oricât de complicat este. Și dureros, de cele mai multe ori. Sunt sigură că se vor așeza lucrurile așa cum trebuie’
Antonia (Sursa: viva.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI