Ce s-a întâmplat între Antonia și Alex Velea, imediat după ce artistul a cerut-o în căsătorie: “Ea nu crede”

Ce s-a întâmplat între Antonia și Alex Velea, imediat după ce artistul a cerut-o în căsătorie: “Ea nu crede”
Planul perfect și emoțiile de după

Pentru fani cuplul Alex Velea și Antonia este un exemplu de iubire și frumusețe. Cei doi sunt împreună de aproximativ 9 ani. Au doi copii, Akim și Dominic, dar și fetița din prima căsnicie a Antoniei. Dar, puțini știau, până de curând, că cei doi nu sunt căsătoriți. Alex Velea anunța cererea în căsătoie, iar fanii au explodat de fericire la auzul veștii.

Alex Velea și Antonia, fericiți de 9 ani

Unul din cele mai iubite cupluri, Alex Velea și Antonia, formează o adevărată familie de 9 ani. Cei doi îndrăgiți artiști au și doi copii frumoși, pe Akim și Dominic, dar și fetița din prima căsnicie a Antoniei În toți acești ani Alex Velea și Antonia au reușit să-și clădească și o carieră muzicală, la fel de importantă. De curând s-au mutat în casă nouă și toate le merg ca pe roate.

Însă, poate puțini știu, cei doi nu sunt căsătoriți, deși aparențele așa arătau. Invitat fiind la o emisiunie de televizune, Alex Velea a făcut marele anunț Artistul a povestit că a cerut-o în căsătorie pe partenera sa de viață, povestind că și-a dorit să o surprindă.

”Am avut grijă să duc până la cap toată treaba și am vrut să o surprind.(…) Nu se aștepta, s-a emoționat și ea, a lăcrimat, amândoi am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică”, a povestit Alex Velea,

Planul perfect și emoțiile de după

În același interviu Alex Velea a povestit cum și-a dus planul la bun sfârșit dar și care au fost reacțiile Antoniei la acel moment. Deși împreună de 9 ani, nimeni nu ar fi crezut că acest moment va veni într-o bună zi. Culmea este, mai povestește Alex Velea, că nici chiar Antonia nu a crezut, deși partenerul ei i-ar fi pus întrebarea și oferit inelul. Totul s-a întâmplat sub pretextul unei înregistrări într-un studio, unde se presupune că ar fi trebuit să filmeze, alături de Alex, un video-podcast.

”A fost o reală surpriză, aș fi vrut să-i zic mai multe cuvinte, dar m-am emoționant. Ea nu crede, ea credea că suntem acolo să facem doar un podcast.”, a mai declarat artistul.

Anunțul fericitului moment era anunțat de Alex Velea inclusiv pe Instagram, iar fanii au sărit în sus de bucurie la citirea anunțului. ”A zis “Da”! Esti focul din inima mea! Te iubesc pana dincolo de moarte!!!”, a scris Alex Velea pe Instagram. Rămâne acum să vedem când va avea loc momentul căsătoriei și unde.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI