Cum arată Karina Pavăl, fiica miliardarului Dragoș Pavăl, patronul Dedeman. FOTO

Cum arată Karina Pavăl, fiica miliardarului Dragoș Pavăl, patronul Dedeman. FOTO
Cum arată Karina, fiica miliardarului Dragoș Pavăl?

Mulți au luat la cunoștință povestea imperiului Dedeman, dar puțin știu cum arată Karina, fiica unuia dintre acționari. Aceasta este o tânără superbă care are încă de pe acum în mâinile sale o afacere la care puțini de vârsta ei pot să viseze.

Cum arată Karina Pavăl, fiica principalului acționar Dedeman?

Karina Pavăl este fiica acționarului principal al companiei Dedeman. Frumoasa blondină are 25 de ani și a fost numită, în cursul anului trecut, administrator al companiei de stat Conpet. Indemnizația fixă lunară brută de care beneficia pe vremea aceea era de 13.022 de lei, conform raportului publicat de compania de pe site-ul Bursei de Valori București. Propunerea primită anul trecut de către tânără a venit din partea Dedeman, acționar minoritar al Conpet.

”Sunt consideraţi revocaţi următorii membri ai Consiliului de Administraţie: Stan – Olteanu Manuela – Petronela, Văduva Constantin, Matei Ion – Cristian, Ilaşi Liviu. Aceştia nu au fost reconfirmaţi ca urmare a aplicării metodei votului cumulativ, mandatul lor încetând pe cale de consecinţă la data prezentei AGOA”, se arată în raport. Societatea în cauză are aproximativ 1.700 de angajați, iar în 2017 a avut o cifră de afaceri de 376.68 de milioane de lei, alături de un profit net de 74.38 de milioane de lei.

Karina Pavăl, fiica acționarului principal al afacerii Dedeman
Karina Pavăl, fiica acționarului principal al afacerii Dedeman

Karina Pavăl s-a retras din board-ul Conpet

„Societatea Conpet S.A. aduce la cunoștință acționarilor și investitorilor faptul că în data de 04 iunie 2019, în temeiul art.37.7 din contractul de mandat încheiat în data de 22.08.2018 cu Conpet S.A., doamna Pavăl Karina a notificat societatea cu privire la decizia de a renunța la mandatul de membru al Consiliului de Administrație din cauze neimputabile părților.

După împlinirea termenuluo de 30 de zile de la data comunicării acestei decizii, doamna Pavăl Karina nu va mai deține calitatea de administrator al societății Conpet S.A. Conpet S.A. mulțumește doamnei Pavăl Karina pentru profesionalismul și eforturile depuse în perioada exercitării mandatului de administrator al societății”, arăta comunicatul integral Conpet.