Cum arată iubitul Ioanei Ginghină, de fapt. Vedeta a postat prima poza cu el din vacanță

Cum arată iubitul Ioanei Ginghină, de fapt. Vedeta a postat prima poza cu el din vacanță
Cum arata iubitul Ioanei Ginghina, de fapt

Ioana Ginghină iubește la nebunie și este la un pas să facă nunta pentru a doua oară. Vedeta a postat prima fotografie cu logodnicul ei din vacanță. Cum arată Cristi Pitulice, partenerul de viață al frumoasei actrițe. Cât de bine se înțeleg cei doi, de fapt, și când va avea loc nunta mult așteptată.

Cum arată iubitul Ioanei Ginghină, de fapt

Ioana Ginghină este una dintre cele mai discrete vedete din România. După divorțul de actorul Alexandru Papadopol, frumoasa brunetă nu s-a mai afișat atât de mult la brațul unor prezențe masculine.

De ceva timp, însă, Ioana Ginghină iubește cu patos și este foarte fericită în brațele partenerului ei Cristi Pitulice. Cei doi amorezi au plecat într-o vacanță exotică alături de Ruxandra, fiica vedetei.

Bat clopote de nuntă pentru fosta soție a lui Alexandru Papadopol. Ioana Ginghină mai are puțin și se căsătorește, dar până acum nici ea nici iubitul ei nu au vrut să se afișeze în public împreună. Deși pentru ea nunta nu reprezintă o prioritate, actrița și logodnicul ei au decis să-și unească destinele în această toamnă.

„Echipa mea, #dreamteam cum ne-a numit Ruxandra. Ei sunt “vinovați” de toate pozele mele. 😎 Suntem pe drumuri de aproape trei săptămâni și parcă am mai sta.

Facem plajă, ne plimbăm, stăm de vorbă la taverne, iar seara ne retragem pe terasa noastra și…jucăm cărți”, a scris Ioana Ginghină în dreptul imaginilor ei cu iubitul și fetița ei.

Cum va fi a doua nuntă a actriței Ioana Ginghină

Ioana Ginghină nu este la primul mariaj. Bruneta a fost căsătorită cu actorul Alexandru Papadopol, iar din căsnicia lor a rezultat Ruxandra, fructul iubirii lor.

Actrița este pregătită să ajungă din nou în fața altarului, dar de data acesta va opta pentru o ceremonie restrânsă, în care le vor fi alături cele mai apropiate persoane.

Nunta ar avea loc, cel mai probabil, în luna septembrie, dar atmosfera va fi una lejeră. Mai mult de atât, Ioana Ginghină spune că nu va îmbrăca, din nou, rochia de mireasă.

„Sincer îţi zic că am mai trecut o dată prin asta. Cu Alexandru n-am vrut nuntă neapărat, pentru că eu mai avusesem parte de aşa ceva, dar, cum el nu mai fusese însurat, am făcut-o.

Cristi nu-și dorește o nuntă mare şi mă bucur. Poate prin septembrie o să facem nunta… Dar deocamdată ne facem planuri de vacanţă. Mergem în Spania, apoi în Grecia”, a declarat Ioana Ginghină pentru Ok Magazine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI