Cum arăta iubitul Elenei Udrea, pe vremea când era model. Adrian Alexandrov, pe podium FOTO

Autor: Madalina Moraru - 14:48, 13 dec. 2019

Partenerul de viață al Elenei Udrea, dar și tatăl fetiței acesteia, le-a oferit tuturor o surpriză și le-a prezentat o imagine rară, de pe vremea când era model. Adrian Alexandrov poate fi văzut în ipostaza în care defilează pe podium, dar și când poartă o ținută nonconformistă, fiind accesorizat și cu foarte multe ținte, unele chiar multicolore.

Cum arăta iubitul Elenei Udrea, pe vremea când era model. Adrian Alexandrov, pe podium

Iubitul Elenei Udrea a publicat în această vineri o imagine rară, din vremurile în care era fotomodel și defila pe la diverse prezentări de modă. A avut parte de foarte multe astfel de situații, dată fiind și postura elegantă pe care o prezintă în acele imagini, când își afișează ținuta vestimentară purtată. Pe atunci, Adrian Alexandrov purta o un costum compus din sacou și pantaloni scurți, un tricou cu inscripții aurii. Dar și o pereche de mănuși, alături de o pălărie, pe care o avea în mână, toate decorate cu multe ținte.

Cum arăta iubitul Elenei Udrea, pe vremea când era model. Adrian Alexandrov, pe podium FOTO
Adrian Alexandrov le-a oferit internauților o surpriză, când a publicat fotografiile cu el de pe vremea când era model

Postarea acestuia a venit în mod neașteptat în urmă cu câteva ore, iar dacă ar fi să ne ghidăm și după hashtag-urile folosite, Adrian Alexandrov pare să fie nostalgic după acea perioadă a vieții sale în care era manechin. Mai mult, acesta a recunoscut că a îmbătrânit nițel, în prezent fiind un tătic dedicat în creșterea micuței Eva Maria. Fetița sa și a Elenei Udrea a împlinit vârsta de un an, în luna septembrie din 2019, chiar pe data când a fost botezată.

Totodată, în fotografiile de pe Instagram în care era prezent pe podiumul unei prezentări de modă, Adrian Alexandrov era vizibil mult mai tânăr, afișând un zâmbet în momentul realizării imaginilor. Prietenii virtuali care îi urmăresc activitatea pe rețeaua socială l-au întrebat rapid dacă „Îți era dor de tine tinerel?” sau dacă a păstrat mănușile de la acea defilare fashion.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI