Cum arată iubita lui Florin Piersic jr. Cei doi au o relație de 9 ani FOTO

Cum arată iubita lui Florin Piersic jr. Cei doi au o relație de 9 ani FOTO
Cum arata iubita lui Florin Piersic junior

Florin Piersic junior are toate motivele să fie mândru de iubita lui. Frumoasa lui parteneră, femeia alături de care-și împarte viața de 9 ani de zile, este o blondină focoasă și misterioasă. Cum arată domnișoara care i-a cucerit inima celebrului actor, acum aproape un deceniu.

Cine este iubita lui Florin Piersic junior

Este unul dintre cei mai titrați și cunoscuți actori din România și, cu toate acestea, este un bărbat extrem de discret atunci când vine vorba de viața sa privată. Florin Piersic junior este îndrăgostit până peste cap de frumoasa lui iubită, o blondină cu măsuri de fotomodel care l-a cucerit acum 9 ani de zile.

Este vorba despre Andreea Cipca, mama micuțului Sasha, cel de-al doilea fiul al actorului, un băiețel în vârstă de 6 anișori. Reamintim că fiul lui Florin Piersic mai are un copil, o fiică de 15 ani pe nume Sonia, din relația sa anterioară cu actrița Dorina Chiriac.

Focoasa blondină nu face parte din lumea actorilor, ci este jurnalistă, de profesie, fost editor pentru publicații de modă și lifestyle. Andreea Cipcă este cu 15 ani mai tânără decât iubitul ei, Florin Piersic junior, cei doi având o relație de mai bine de 9 ani de zile.

Tânăra în vârstă de 39 de ani este femeia care i l-a dăruit pe micuțul Sasha, fiul de șase ani al faimosului actor. Andreea Cipcă este o prezență discretă în mass-media și apare rareori de brațul partenerului său, la diverse evenimente.

Deși se apropie de 40 de ani, blondina arată impecabil, datorită trăsăturilor sale angelice și a siluetei de adolescentă. Florin Piersic junior, 53 de ani, este extrem de îndrăgostit de ea, cei doi formând un cuplu solid și fericit.

Florin Piersic jr, criticat de internauți

Recent, pe rețelele sociale, Florin Piersic jr a publicat un mesaj pe care l-a primit din partea unei internaute furioase.

Femeia l-a criticat pe fiul marelui actor de faptul că și-ar fi făcut tatăl de râs. Utilizatoarea de Facebook l-a apostrofat pe iubitul Andreei Cipca, luându-se de aspectul său fizic.

„Ți-ai făcut tatăl de rușine pe internet. Ești invidios că la anii pe care îi ai tu, taică-tu arăta ca un prinț de frumos, tu în schimb arăți ca muma pădurii. Să dea Dumnezeu să ajungi la anii lui. Cum o să arăți la 86 de ani?”, i-a scris o internaută lui Florin Piersic jr.

Reacția lui Florin Piersic junior nu a întârziat să apară, actorul replicându-i civilizat:

„Gânduri bune. Mulțumesc pentru urare.”