20 oct. 2024 | 16:08

Cum arată iubita lui Bănel Nicoliță. S-au afișat în public pentru prima dată în 4 ani de relație

Monden
Cum arată iubita lui Bănel Nicoliță. S-au afișat în public pentru prima dată în 4 ani de relație
Cum arată iubita lui Bănel Nicoliță

După patru ani de relație, iubita lui Bănel Nicoliță a fost prezentă alături de el la prima lor apariție publică. Fostul internațional a participat la un eveniment împreună cu partenera sa. Acum aproape patru ani, Bănel Nicoliță și soția sa, Cristina, au pus punct căsniciei lor, iar de atunci fostul fotbalist a început o nouă relație. Cum arată iubita lui Bănel Nicoliță!

Cum arată iubita lui Bănel Nicoliță

De-a lungul timpului, el a fost rezervat și a preferat să nu ofere informații despre partenera sa. Totuși, recent, Bănel și partenera sa au fost prezenți împreună la Gala Performanței și Excelenței, eveniment în cadrul căruia fostul fotbalist a fost recompensat pentru realizările sale. În plus, el a avut cuvinte numai de laudă despre noua lui iubită.

„Am o relație frumoasă, dar nu vreau să vorbesc acum despre asta. Iubita mea este alături de mine de când am început această școală. E aici cu mine. Am reușit să facem lucruri frumoase împreună. Suntem o echipă bună și atunci nu ai cum să nu reușești. Ea mi-a fost alături și la bine și la greu. La început cred că a fost la mai rău… Dar astea înseamnă un om care îți este alături cu adevărat”, a declarat Bănel Nicoliță, pentru Viva.ro.

Bănel Nicoliță a declarat că iubita sa preferă să rămână departe de viața publică, iar el respectă dorința ei de intimitate. El a subliniat că relația lor decurge bine și că apreciază femeile calde, sincere și naturale, care îi sunt alături. Acesta a menționat că frumusețea și banii sunt efemere și a preferat să păstreze relația privată, subliniind că nimic nu este garantat pe termen lung.

„Ea nu vrea să apară public. Eu îi păstrez intimitatea dacă ea își dorește. Lucrurile merg bine între mine și iubita mea. Eu nu m-am dus niciodată către frumusețe, mie îmi plac femeile calde, sincere. Mie îmi plac femeile naturale și care este alături de mine oricând. Frumusețea și banii sunt trecători. Este mai bine să păstrăm relația pentru noi. Poate azi suntem împreună, mâine se întâmplă ceva și nu mai suntem”, a mai spus Bănel Nicoliță, conform Fanatik.

Cum arată iubita lui Bănel Nicoliță

Cum arată iubita lui Bănel Nicoliță

Bănel Nicoliță a oferit detalii despre relația cu fosta lui soție

Bănel Nicoliță a subliniat importanța de a lupta pentru fetele lor, oferindu-le sprijin și o educație bună. El a menționat că părinții sunt modele pentru copii, iar respectul reciproc este esențial pentru dezvoltarea acestora. De asemenea, a vorbit despre noua sa relație, subliniind că partenera îl susține în activitatea sa la școala de fotbal și că împărtășesc o legătură bazată pe iubire și colaborare.

„Ce a fost a fost. Noi trebuie să luptăm pentru fete, să le oferim tot ce au nevoie. Și să le oferim o educație frumoasă. Pentru copii, noi suntem modele, și dacă modelele nu sunt bune, atunci și ei vor face la fel. Dacă noi ne respectăm, atunci cu siguranță fetele noastre au ce să învețe de la noi. Acum sunt într-o relație, acea persoană mă bucură. Mă ajută la școala mea de fotbal. Chiar pot să spun că am făcut școala asta alături de ea și îi mulțumesc că este zi de zi la antrenamente cu mine. Asta înseamnă până la urmă să iubești pe cineva și să construiești împreună”, a mai spus Bănel, pentru sursa citată.

Parteneri
Mesajul Danielei Iliescu pentru Iancu Sterp stârnește controverse. Absența de la cununie, în centrul discuțiilor
Redactia.ro
Cele două fructe pe care trebuie să le pui în butoi când faci varză murată. Secretul gospodinelor din Bucovina
Click.ro
Prima reacție a Rusiei după referendumul din Republica Moldova. Ce a transmis purtătorul de cuvânt al lui Putin
Digi24
Loredana Groza, SENZUALĂ în pat! Imaginile PROVOCATOARE au ajuns pe Internet
Vocea.biz
Cum s-a îmbrăcat Dana Budeanu la înmormântarea fostei soacre, Delia Budeanu. PRIMELE IMAGINI / FOTO
Unica.ro
Ce salariu are Daniel Baciu, șeful de la Pensii. Achiziția de lux, făcută de când a ajuns la București
EVZ.ro
Ce a pățit o româncă în aeroport, în China! A rămas uimită când camerele de supraveghere o urmăreau peste tot
Spynews
Elena Udrea e distrusă. Adrian Alexandrov a făcut anunțul trist: Ea a pierdut....
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
Cea mai mare GREȘEALĂ la recalcularea PENSIILOR. SUTE DE MII de pensionari sunt afectați
Mediaflux
Consiliul General a aprobat referendumul în București. Când are loc și la ce întrebări trebuie să răspundă cetățenii
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro