Cum arată în așternuturi cel mai bătrân topmodel din lume. Are 91 de ani GALERIE FOTO

Cum arată în așternuturi cel mai bătrân topmodel din lume. Are 91 de ani GALERIE FOTO
Cum arată cel mai bătrân topmodel în așternuturi?

Majoritatea oamenilor știu că anumite meserii se fac doar până la o anumită vârstă. Carmen Dell’Orefice a demonstrat tuturor că anii din buletin nu contează dacă faci ce îți place și te simți bine în timpul acesta. Femeia are 91 de ani și este cel mai bătrân model. Deși multe doamne se feresc să își mai arate corpul cu încredere după anumiți ani, Carmen nu s-a sfiit să pozeze în iposteze intime și să renunțe la sutien special pentru o ședință.

Cum arată cel mai bătrân topmodel din lume: are poze în așternuturi la 91 de ani

Cel mai bătrân topmodel din lume oferă lecții tuturor doamnelor și domnișoarelor de eleganță și frumusețe. Carmen Dell’Orefice demonstrează tuturor că vârsta este doar un număr chiar și în cazul unei meserii care are ,termen de valabilitate’.

Majoritatea modelelor părăsesc podiumurile și camerele de fotografiat devreme, dar nu este și cazul femeii care își practică meseria cu mare drag și la 91 de ani. Mai mult decât atât, aceasta nu s-a ferit să pozeze topless în paginile revistei New You. Supermodelul a apărut pentru prima dată pe coperta revistei Vogue la 16 ani, iar de atunci a continuat să iubească din ce în ce mai mult acest domeniu.

Femeia a susținut că bărbații și femeile trebuie să se îngrijească și să se iubească, acesta fiind chiar unul din secretele frumuseții. Toți oamenii ar trebui să înțeleagă că trebuie să se hrănească cu dragoste.

„Bărbații și femeile ar trebui să se îngrijească și să se iubească. Unul dintre secretele menținerii frumuseții este să faci pentru tine ceea ce ai face pentru un bebeluș”, a explicat Carmen Dell’Orefice.

„Hrănești bebelușii cu dragoste. Asta ar trebui să facem cu noi înșine: să ne hrănim, să ne iubim și să ne dăm acel tip de energie”, a mai spus ea.

Detalii din carieră

Carmen Dell’Orefice s-a născut în New York, pe 3 iunie 1931. Cea din urmă a devenit model la vârstă de 14 ani, după ce a fost observată de soția unui fotograf într-un autobuz. Ea semna deja un contract cu Vogue când avea doar 15 ani și era plătită cu 7,5 dolari pe oră.

„Fotograful Irving Penn mi-a spus să respir cât de puțin posibil și să stau nemișcată. Irving îmi era un bun prieten”, a povestit supermodelul, amintindu-și de prima ședință foto de la Vogue.

În timpul acesta, familia ei nu avea o stare financiară bună. Părinții modelului nu își permiteau un telefon, iar Vogue trebuia să trimită oameni pentru a o informa cu privire la o nouă colaborare. De asemenea, cea din urmă obișnuia să meargă cu un skateboard la ședințele foto pentru că nu își permitea să plătească mereu biletul pentru autobuz.