Arnold Schwarzenegger, operat pe inimă. Ce probleme de sănătate are actorul

Arnold Schwarzenegger, anunț neașteptat. Ce va face actorul?

Arnold Schwarzenegger, 73 de ani, a fost supus la o nouă intervenţie chirurgicală. Fostul guvernator al statului California, între 2003 şi 2011, a fost operat pe inimă într-o clinică din oraşul Cleveland. I s-a înlocuit o valvă aortică, iar actorul de origine austriacă a precizat că se simte fantastic. De asemenea, a ţinut să transmită un mesaj de mulţumire pentru toţi cei care au făcut parte din staff-ul său medical. A publicat şi o fotografie de pe patul de spital, pentru a le arăta fanilor săi că starea sa este, într-adevăr, una foarte bună.

Arnold Schwarzenegger a suferit anul trecut o intervenţie chirurgicală mult mai complicată: „M-am trezit după 16 ore”

„Mulțumită echipei de la Cleveland Clinic, am o nouă valvă aortică. Mă simt fantastic şi deja am ieșit la plimbare pe străzile din Cleveland. Mulţumesc fiecărui doctor şi asistentă din echipa mea”, a scris Arnold Schwarzenegger pe contul său de Instagram.

Arnold Schwarzenegger s-a născut cu o malformaţie cardiacă, dar a reuşit totuşi să facă sport de performanţă. A fost unul dintre cei mai cunoscuţi culturişti, iar apoi a început o carieră ca actor. A devenit celebru în special pentru rolul său din „Terminator”.

Fotografia postată de Arnold Schwarzenegger pe contul său de Instagram

În 2019, în timp ce filma pentru Terminator: Dark Fate, Arnold Schwarzenegger, a fost operat de urgenţă pe cord deschis. Celebrul actor a povestit momentele grele pe care le-a trăit.

„M-am trezit după 16 ore, nu după patru, cum ar fi trebuit. Îmi ieşea un tub din gură şi a apărut un doctor. A prins tubul şi mi l-a smuls din gât. Tuşeam zdravăn şi mi-a spus “continuă să tuşeşti… şi lasă-ne să-ţi povestim ce s-a întâmplat”. Mi-a spus apoi că au fost nevoiţi să mă opereze de urgenţă, că ceva a mers prost în timpul intervenţiei non-invazive… care a devenit foarte invazivă (cu complicaţii severe). Mi-au spus că au tăiat peretele inimii, că am avut hemoragie internă şi puteam să mor”, povestea Arnold Schwarzenegger la vremea respectivă.

„Schwarzenegger a lansat şi un mesaj pentru a-i încuraja pe americanii care se luptă „Acest coronavirus nu va fi ultimul obstacol pe care trebuie să îl depăşim în viaţă. Ci ne pregăteşte pentru a-i face faţă următorului”, a mai spus Arnold.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI