Arnold Schwarzenegger, operat pe inimă. Ce probleme de sănătate are actorul

Arnold Schwarzenegger, operat pe inimă. Ce probleme de sănătate are actorul
Arnold Schwarzenegger, anunț neașteptat. Ce va face actorul?

Arnold Schwarzenegger, 73 de ani, a fost supus la o nouă intervenţie chirurgicală. Fostul guvernator al statului California, între 2003 şi 2011, a fost operat pe inimă într-o clinică din oraşul Cleveland. I s-a înlocuit o valvă aortică, iar actorul de origine austriacă a precizat că se simte fantastic. De asemenea, a ţinut să transmită un mesaj de mulţumire pentru toţi cei care au făcut parte din staff-ul său medical. A publicat şi o fotografie de pe patul de spital, pentru a le arăta fanilor săi că starea sa este, într-adevăr, una foarte bună.

Arnold Schwarzenegger a suferit anul trecut o intervenţie chirurgicală mult mai complicată: „M-am trezit după 16 ore”

„Mulțumită echipei de la Cleveland Clinic, am o nouă valvă aortică. Mă simt fantastic şi deja am ieșit la plimbare pe străzile din Cleveland. Mulţumesc fiecărui doctor şi asistentă din echipa mea”, a scris Arnold Schwarzenegger pe contul său de Instagram.

Arnold Schwarzenegger s-a născut cu o malformaţie cardiacă, dar a reuşit totuşi să facă sport de performanţă. A fost unul dintre cei mai cunoscuţi culturişti, iar apoi a început o carieră ca actor. A devenit celebru în special pentru rolul său din „Terminator”.

Fotografia postată de Arnold Schwarzenegger pe contul său de Instagram

În 2019, în timp ce filma pentru Terminator: Dark Fate, Arnold Schwarzenegger, a fost operat de urgenţă pe cord deschis. Celebrul actor a povestit momentele grele pe care le-a trăit.

„M-am trezit după 16 ore, nu după patru, cum ar fi trebuit. Îmi ieşea un tub din gură şi a apărut un doctor. A prins tubul şi mi l-a smuls din gât. Tuşeam zdravăn şi mi-a spus “continuă să tuşeşti… şi lasă-ne să-ţi povestim ce s-a întâmplat”. Mi-a spus apoi că au fost nevoiţi să mă opereze de urgenţă, că ceva a mers prost în timpul intervenţiei non-invazive… care a devenit foarte invazivă (cu complicaţii severe). Mi-au spus că au tăiat peretele inimii, că am avut hemoragie internă şi puteam să mor”, povestea Arnold Schwarzenegger la vremea respectivă.

„Schwarzenegger a lansat şi un mesaj pentru a-i încuraja pe americanii care se luptă „Acest coronavirus nu va fi ultimul obstacol pe care trebuie să îl depăşim în viaţă. Ci ne pregăteşte pentru a-i face faţă următorului”, a mai spus Arnold.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI