Horaţiu Mălăele are COVID-19. Care e starea de sănătate a actorului

Horaţiu Mălăele are COVID-19. Care e starea de sănătate a actorului

Un nou caz de coronavirus în lumea artiştilor români! Horaţiu Mălăele a fost depistat pozitiv COVID-19. Care este starea de sănătate a actorului?!

Horaţiu Mălăele, infectat cu noul COVID-19

Deşi a fost unul dintre susţinătorii campaniei de informare cu privire la riscurile pandemiei de coronavirus, iată că boala l-a afectat şi pe Horaţiu Mălăele. Actorul a făcut parte, în urmă cu câteva luni, din marile personalităţi din România care au apărut ţinând în mâini foi cu mesajul “#stai acasă”, alături de Gică Popescu, Ilie Năstase, Gheorghe Hagi sau Smiley.

De curând, Horaţiu Mălăele a fost confirmat cu COVID-19. Acesta a povestit, pentru Adevărul.ro, că urma să plece peste câteva zile la Iaşi, la Gala Serilor Filmului Românesc. Desigur, deplasarea nu va mai avea loc. Se pare că actorul ar fi fost omagiat, în cadrul evenimentului, alături de alţi prieteni din lumea filmului.

Horaţiu Mălăele are COVID-19. Care e starea de sănătate a actorului
Horaţiu Mălăele are COVID-19. Care e starea de sănătate a actorului

Horaţiu Mălăele: “Nu erau semne de vreo reuşită”

Actor, regizor şi caricaturist român, Horaţiu Mălăele s-a născut în satul Tahomir din Târgu-Jiu. A venit în Bucureşti pentru a-şi urma visul de a deveni actor, iar primul rol l-a avut, în 1974, în spectacolul “Pălăria florentină”, unde l-a interpretat pe Fabinard. Au urmat apoi roluri în filme, alte spectacole de teatru iar în 2008 semna scenariul pentru “Nunta mută”.

“Când m-am născut, nu erau semne de vreo reușită a mea în viață. Aveam un strabism foarte pronunțat, eram dislexic și abia citeam, toți cei din jur râdeau de mine – profesori și copii, eram numit “prostu’ clasei”, mi se lipeau bilete cu apelativul ăsta în pauze pe spate, mi se spunea mereu că desenez urât și atunci nu prea am mai desenat. Eram în suferință. Înțelesesem că sunt prost, urât, și că nu sunt bun de nimic. Apoi, în clasa a V-a, a venit un profesor care mi-a văzut un desen ascuns și a vorbit puțin cu mine. La urmă, m-a privit direct în ochi și mi-a spus clar: ‘Tu ești un geniu.’ Iar eu am început să fiu”, povestea actorul despre copilăria sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI