Cum arată gravidă soția lui Dani Oțil. Imagini cu burtica blondei

Cum arată gravidă soția lui Dani Oțil. Imagini cu burtica blondei
Cum arata gravida sotia lui Dani Otil

Gabriela Prisăcariu nici nu zici că este însărcinată. Soția lui Dani Oțil arată senzațional de bine și are un trup de invidiat, fiind gravidă în șase luni. Imagini cu burtica blondinei fac furori pe contul ei de Instagram. Cum arată superbul fotomodel, de fapt.

Cum arată gravidă soția lui Dani Oțil

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt în culmea fericirii. La câteva săptămâni de când au devenit, oficial, soț și soție, vedeta de la Antena 1 și superbul topmodel numără lunile până când va apărea primul lor copil pe lume.

Doamna Oțil arată senzațional de bine și se vede că sarcina îi priește de minune. Frumoasa blondină are un trup de invidiat iar burtica de gravidă nici nu se vede atât de mult. Gabriela Prisăcariu urmează să devină mămică pentru prima dată în luna august 2021, atunci când va aduce pe lume un băiețel, în preajma zilei de naștere a faimosului său tată.

Pentru că ține o legătură strânsă cu a ei comunitate de fani de pe Instagram, Gabriela Prisăcariu postează, din când în când, imagini cu burtica ei de gravidă, spre bucuria fanelor sale care o complimentează cu fiecare ocazie. Blondina în vârstă de 29 de ani este foarte mândră de felul în care arată și are mare grijă de trupul său, pentru a nu fi nevoită, după ce naște, să dea foarte multe kilograme jos.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit civil

După ce au anunțat sexul copilului, cu doar câteva zile înainte de Paște, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au ajuns în fața ofițerului de stare civilă, acum două săptămâni, acolo unde au spus cel mai important DA din viața lor. Cei doi s-au căsătorit în prezența membrilor familiei și a celor mai buni prieteni.

Petrecerea de nuntă a avut loc la The Grill, restaurantul pe care Dani Oțil îl deține în Capitală. De la petrecere nu au lipsit colegii săi de la Neatza, Florin Ristei, Ramona Olaru și prietenul său de o viață Răzvan Simion, acompaniat de frumoasa lui iubită Daliana Răducan. Invitații au fost răsfățați cu cele mai bune preparate, pregătite special de chef Nicolai Tand.

Nașii cuplului au fost Roxana Ionescu, cunoscută publicului din România drept „Mama Natură” și soțul ei Tinu Vidaicu, fostul DJ Force, un cunoscut om de afaceri.

Civilizați și foarte bine educați, așa cum ne-au obișnuit, Dani Oțil și frumoasa lui soție au decis să primească daruri de nuntă și nu bani în plic, așa cum se obișnuiește la nunți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI