17 mart. 2024 | 18:44

Cum arăta Gabriela Prisăcariu la 18 ani. Soția lui Dani Oțil este de nerecunoscut

Monden
Cum arăta Gabriela Prisăcariu la 18 ani. Soția lui Dani Oțil este de nerecunoscut
Avea aceeasi siluetă

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi au împreună un băiețel și o familie împlinită. Dacă pe Dani Oțil îl știe toată țara de peste un deceniu, puțini sunt cei care știu cum arăta frumoasa lui soție în urmă cu 13 ani. Gabriela Prisăcariu este una dintre modelele preferate ale lui Cătălin Botezatu, iar la 18 ani arăta cu totul diferit față de acum. 

 Cum arăta Gabriela Prisăcariu în urmă cu 13 ani

Soția lui Dani Oțil este foarte prezentă în spațiul online, menținând legătura cu fanii ei ori de câte ori are ocazia. Recent, blondina a postat o fotografie cu ea de acum 13 ani, de pe vremea când avea doar 18 ani.

Vezi și: Gabriela Prisăcariu a ajuns la doctor. Ce afecțiune majoră are, mulți oameni suferă din această cauză

Fanii i-au spus că nu se văd mari schimbări și că nu se observă faptul că au trecut atâția ani de la fotografie. 

Ea este printre cele mai apreciate modele din România și chiar preferata lui Cătălin Botezatu. Gabriela și-a păstrat aceeași siluetă ca în adolescență, iar între ea de la 18 ani și ea din prezent nu sunt mari schimbări, lucru de apreciat, având în vedere că a trecut mai bine de un deceniu și acum are și un copil.

Gabriela de la 18 ani avea o altă nuanță a părului, însă același corp zvelt și suplu. Pe chipul ei se pot distinge trăsături de copil, care acum s-au accentuat, însă niciun măcar un rid sau vreo linie de expresie nu s-au adăugat pe fața ei în anii ce au trecut.

Soția lui Dani Oțil este un model foarte apreciat, iar designer-ul Cătălin Botezatu a declarat în repetate rânduri că ar face orice ca să o aibă pe podium. 

Vezi și: Gabriela Oţil şi-a uimit fanii. Ce semnificaţie au tatuajele făcute recent, le-a arătat cu mândrie

Mai mult, el s-a oferit să fie bona lui Tiago, astfel încât mama lui să poată defila pentru el. 

Cu ce ocupă soția lui Dani Oțil

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt împreună de mult timp, iar diferența de 12 ani între cei doi nu a fost nicidecum un impediment pentru ei. 

Vezi și: Dani și Gabriela Oțil, probleme în luna de miere. Ce surprize neplăcute a întâmpinat celebrul cuplu: ”O să stăm dezbrăcați”

Ea își câștigă existența având mai multe contracte de imagine și defilând la prezentările de modă. Gabriela face bani din pasiunea ei pentru modeling încă din adolescență. 

Ea s-a căsătorit cu Dai Oțil în 2021, la puțin timp după ce au devenit părinții unui băiețel pe nume Tiago. 

Gabriela Prisăcariu s-a născut pe 22 noiembrie 1992, în timp ce Dani Oțil este născut pe 24 august 1980.

Prezentatorul Tv a vorbit despre acestă diferență de vârstă. 

„Soția mea e un om inteligent, că de aia am luat-o. Dar trebuie să înțeleagă că am și 12 ani de viață în fața ei, deci o experiență bogată. Pe mine m-a învățat Anna Lesko o vorbă, când făceam glume la televizor, că este feblețea mea. Și într-o emisiune, Răzvan îi zice «Anna, uită-te la el, băiat frumos, dar nu ți se pare că a fost cam vagabond?».

Vezi și: Ce l-a deranjat pe Dani Oțil la socrii săi. Matinalul de la „Neatza” a recunoscut chiar la nuntă: „Vă rog mult”

Și Anna, care e un bun profesionist, m-a apucat de obraz și a zis: «Dani, nu o să consider niciodată, dacă noi ne vom căsători, că ai fost un vagabond. Eu voi considera că te-ai antrenat pentru mine». Și soția a preluat vorbele astea”, a povestit Dani Oțil.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Mulţi români au nume de floare. Topul numelor care se serbează în Duminica Floriilor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro