Cum arată fratele Adelei Popescu, de fapt. Poți să juri că-i Walter Zenga

Cum arată fratele Adelei Popescu, de fapt. Poți să juri că-i Walter Zenga
Cum arata fratele Adelei Popescu

Adela Popescu și-a surprins fanii, iar asta pentru că puțini știu cum arată fratele ei. Artista le-a împărtășit fanilor câteva imagini rare, cu acesta, iar asemănarea cu Walter Zenga este surprinzătoare.

Cum arată fratele Adelei Popescu, de fapt

Astfel, soția lui Radu Vâlcan și-a filmat frateke în timp ce acesta era ocupat să vorbească la telefon, iar fanii au spus că cei doi seamănă foarte mult.

Adela Popescu a scris:

„Fratello în casă”, iar prin acest „alint” internauții au realizat imediat că între ei există o relație foarte strângă de frate-soră. Însă artista mai are un frate și mai mare, pe nume Bogdan.

Adela Popescu și-a făcut morfologia de trimestru 2

Adela Popescu este o mamă atentă, monitorizându-și sarcina și mergând de câte ori este nevoie la medic. De altfel, pentru soția lui Radu Vâlcan a avut loc un eveniment important. Acesta și-a făcut morfologia de trimestru 2 și a aflat că bebelușul ei este foarte bine.

„Mi-am dat seama totuși de ce am ajuns în situația asta de trei ori. Mi-a mărturisit soțul de dimineață că lui îi place mai corpolentă, așa. Și i-am zis: „păi nu puteai să-mi dai să mănânc?” Voia să aibă pe ce să pună mâna. Sunt însărcinată în 22 de săptămâni. Astăzi am fost la morfologie. Totul bine, micuțul e drăguț”, a spus Adela Popescu într-o emisiune de televiziune.

Frații Adelei Popescu, declarții pentru sora lor

Fratele mai mare al Adelei Popescu a ținut să o felicite pe mămică.

„Surioara mea, credeai că scapi de mine? Felicitări pentru sarcină! Să știi că sunt invidios pe tine. Ești cea mai mică dintre noi și cea mai vrednică. O să fie în familie șapte copii. Eu nu știu ce am de gând. Adela a rupt regula de doi. Ce o vrea Domnul! Surioara mea, vreau să-ți spun așa, într-o manieră oficială, că te iubesc foarte mult și, dacă vei avea nevoie în continuare de lecții de parenting, voi avea telefonul deschis pentru tine. Să nu uiți că ești sora cea mică”, a spus Bobo, fratele Adelei Popescu.

Și Cătăln, tot fratele Adelei Popescu i-a transmis un mesaj.

„Eu știu că familia voastră mare și frumoasă o să devină și mai mare și mai frumoasă. Fii atentă că mama pleacă la Șușani. Oricum, îl ai pe Radu acolo. Îți doresc multă baftă. Te iubește fratele tău!”, Cătălin Popescu, fratele Adelei Popescu.

Adela Popescu are, așadar, o familie frumoasă și unită!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI