Cum arată fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian. Ce înțelegere secretă au avut cei doi

Cum arată fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian. Ce înțelegere secretă au avut cei doi
Detalii despre fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian și-a încheiat brusc socotelile cu această lume, în urmă cu o seară, când medicii care l-au îngrijit de urgență, în secția ATI, au confirmat decesul. Dincolo de cariera sa și de prieteniile strânse, legate cu alți cântăreți celebri din muzica populară, puțini cunosc detalii despre fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian. Interpretul a divorțat de partenera sa în 2012.

Ce s-a întâmplat cu fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian. Cum arată și ce înțelegere avea cu regretatul artist

Regretatul artist de muzică populară s-a bucurat de un mariaj fericit timp de 16 ani, în compania Mihaelei Carmen, fosta sa soție. Cei doi au decis însă să divorțeze în mare secret în urmă cu mai bine de nouă ani, la Judecătoria din Târgu Jiu. Deși cântărețul nu a precizat motivele care au dus la separare, Petrică Mîțu Stoian și fosta soție au făcut o înțelegere secretă.

Între cântăreț și fosta sa soție, Mihaela, nu a existat un partaj, cei doi semnând un act prin care au împărțit bunurile. În plus, după separare, Petrică Mîțu Stoian a fost cel care a anunțat că a divorțat, la câteva săptămâni de la pronunțarea deciziei. Totodată, artistul a precizat că fosta parteneră nu a ridicat pretenții, în afara solicitării de a păstra numele de după căsătorie.

Cine este și cu ce se ocupă Mihaela Carmen

Fosta parteneră de viață a lui Petrică Mîțu Stoian este o bună prietenă a Niculinei Stoican. Cele două ar fi fost surprinse la mai multe evenimente la care artista de muzică populară a participat. Mihaela Carmen nu doar că o însoțea pe prietena sa, ci avea și calitatea de șofer.

Pe de altă parte, fosta soție a regretatului artist lucrează de mai mulți ani în cadrul Ansamblului „Doina Gorjului”, la departamentul administrativ, potrivit wowbiz.ro. Aceasta se ocupă de organizarea concursurilor de angajare. Se pare că Mihaela Carmen s-a angajat la „Doina Gorjului” în perioada în care și Petrică Mîțu Stoian activa în ansamblu. Plecarea sa ar fi provocat discuții aprinse în cuplu, fapt care ar fi accelerat divorțul celor doi.

Motivul pentru care interpretul nu avea copii

În timp ce în plan profesional, Petrică Mîțu Stoian a dat naștere numeroaselor cântece populare, pentru care a fost îndrăgit de public, în viața personală, artistul nu s-a bucurat de copii. Mihaela Carmen și Petrică Mîțu Stoian nu au fost înzestrați cu moștenitori, iar cântărețul a menționat că au existat unele discuții pe această temă.

Se pare că fosta soție a artistului nu ar fi vrut ”să-și strice corpul” cu o sarcină. De asemenea, și cântărețul preciza la un moment dat că nu își dorește neapărat copii. Pentru că cei doi au fost extrem de discreți pe tot parcursul mariajului, puțini știau cum arată fosta nevastă a cântărețului. Surse wowbiz.ro au reușit să obțină o imagine cu femeia, alături de alte colege de serviciu și câteva cântărețe de muzică populară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI