Cum arăta Florin Călinescu în tinerețe și la debutul său la Pro TV. Imagini de colecție

Cum arăta Florin Călinescu în tinerețe și la debutul său la Pro TV. Imagini de colecție
Florin Călinescu în tinerețe

Florin Călinescu s-a născut în Timișoara pe data de 29 aprilie 1956 și a avut o viață excepțională. Acesta are vârsta de 67 de ani și a trecut prin multe momente dureroase. Iată cum arăta Florin Călinescu în tinerețe.

Cum arăta Florin Călinescu în tinerețe – imagini

Florin Călinescu este unul dintre actorii celebri de la noi din țară. El a absolvit Institutul de Arta teatrala și Cinematografica I.L. Caragiale și a intrat în cinematografie în anii ’80, cu serialul „Lumini și umbre”.

Florin Călinescu a stat mereu în lumina reflectoarelor, fiind actor, director de teatru și om de televiziune. Puțini dintre noi își mai amintesc cum arăta Florin Călinescu în tinerețe.

Cum arăta Florin Călinescu în tinerețe – carieră

Pe când era moderator al emisiunii Cestiunea Zilei, de la Pro TV, Florin Călinescu atingea apogeul carierei sale, în urmă cu 25 de ani. Această emisiune a fost difuzată timp de 4 ani, între 1996 și 2000. La acea vreme era una dintre cele mai urmărite emisiuni. În acele timpuri, Florin Călinescu era mult mai tânăr și mai slab.

Ultimii 10 ani din viața lui Florin Călinescu se pare că și-au pus amprenta asupra sa. El a avut parte de mai multe tragedii de-a lungul vieții. Ultimele care l-au marcat profund și îmbătrânit prematur au fost moartea soției și al unuia din cei doi fii fii.

Cum arăta Florin Călinescu în tinerețe – familie

Florin Călinescu a fost căsătorit cu Ana-Maria Călinescu, vreme de 27 de ani. În anii 80, cei doi au avut împreună o fetiță, fiind primul copil al familiei, care în schimb s-a născut bolnavă și a decedat la doar 5 luni. Ei au mai avut împreună încă doi copii, doi băieți: Luca și Petru.

Soția lui era actriță ca și el. Ei au jucat împreună pe scena Teatrului Mic, timp de 10 ani, din anul 1986 și până în anul 1996, când aceasta s-a îmbolnăvit. Aceasta a murit la vârsta de 47 de ani, în anul 2005, din cauza unui cancer esofagian. Tragedia s-a întâmplat chiar în ziua în care cei doi împlineau 27 de ani de la căsătorie, Călinescu rămânând văduv.

Cum arăta Florin Călinescu în tinerețe – poveste de viață

Tot din cauza cancerului, cinci ani mai târziu, în anul 2010, Florin Călinescu și-a pierdut ambii părinți, care au murit la doar două luni distanță unii față de ceilalți.

Drama care l-a marcat poate cel mai tare, a fost moartea unuia dintre cei doi fii ai săi. Luca Călinescu care suferea de o depresie severă, s-a sinucis în anul 2012, la vârsta de 24 de ani. El a fost găsit spânzurat la un hotel din Praga, unde era asistent de producție într-un proiect cinematografic.

Cum arăta Florin Călinescu în tinerețe – Românii au talent

Din anul 2015 Florin Călinescu este jurat în cadrul emisiunii Românii au Talent, de la Pro TV. Emisiunea a ajuns la cel de-al unsprezecelea sezon, despre care Florin Călinescu a declarat că:

„Talente unul și unul, jurați unul și unul, prezentatori unul și unul, public unul și unul, români unul și unul, un sezon cum n-a mai fost altul. Vă promit”, a transmis Florin Călinescu, potrivit infomusic.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI