Florin Călinescu, mesaj violent. Ce a spus despre USR Plus și Iohannis

Florin Călinescu, mesaj violent. Ce a spus despre USR Plus și Iohannis
Florin Calinescu, despre politicienii din ziua de azi

Florin Călinescu a transmis un mesaj violent. Ce a spus actorul despre USR Plus și Iohannis, citiți în articolul de mai jos.

Florin Călinescu, președintele Partidului Verde, declarații dure. ”USR trebuie să dispară”

Florin Călinescu a transmis un mesaj violent. Actorul a vorbit despre USR Plus și Klaus Iohannis. Florin Călinescu, celebru actor, realizator de emisiuni de televiziune și proaspăt intrat în politică, a fost invitatul lui Liviu Mihaiu la Radio Guerilla. Acesta a vorbit despre intrarea sa în politică și de planurile lui de viitor.

Actorul Florin Călinescu a înființat Partidul Verde, al cărui președinte este și spune că este în căutarea unor tineri pe care vrea să-i crească.

Florin Călinescu, martor într-un proces în care este implicat și Viorel Hrebenciuc

Între timp, actorul a fost chemat ca martor la Tribunalul București, într-un proces unde este implicat și Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Ștefan și Laura Georgescu.

Povestea cu partidul nu are niciun sens să o dezvoltăm. Partidul Verde, în congresul din august 2019, a fost înregistrat la Tribunalul București. Primesc acasă o hârtie să fiu martor în data de… unde să fiu martor? Păi ați fost cerut martor.

Florin Călinescu nu știe de ce este chemat la tribunal

Am fost chemat într-un proces cu Hrebenciuc, Gheorghe Ștefan și fosta președintă a CNA, Laura Georgescu. O să mă duc să întreb instanța în ce calitate m-au chemat. N-am avut nicio relație cu domnul Hrebenciuc”, a declarat actorul la Radio Guerilla.

De asemenea, Florin Călinescu e hotărât să găsească oameni capabili, interesați să intre în partidul lui. ”Probabil câțiva europarlamentari, au acces în Paralament, dar nu mă mulțumește cu nimic accesul în Paralament dacă nu depășim un anume procent”, a mai spus Florin Călinescu.

Florin Călinescu, dezamăgit de politicienii din ziua de azi

Despre personajele care alcătuiesc acum scena politică, Florin Călinescu spune că e convins că nu se vor ține de promisiune. ”USR-PLUS trebuie să dispară”, a mai spus Florin Călinescu.

Eu cred că politic PSD, PNL, USR PLUS și AUR ne vor face un mare serviciu până în 2024 pentru că nu au cum să rezolve lucruri. Sloganul meu a fost să-i lăsăm pe alții să vomite, iar noi să încercăm să rezolvăm ceva. Nu si vor face treaba că nu au cum.

Ludovic Orban, cel mai mediocru politician

Se vor compromite. Probabil ar trebui să dislocămm ceva din USR – PLUS. Trebuie să dispară, acolo colcăie de informații și servicii. Trebuie să găsim tineri. Noua jucărie a lui Iohannis va distruge PNL, asta e clar”, a adăugat președintele Partidului Verde.

Florin Călinescu nu l-a uitat nici pe Ludovic Orban, fostul premier și actualul președinte al Camerei Deputaților. ”Orban e unul dintre cei mai mediocri oameni politici”, a mai spus Florin Călinescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI