Cum arată fiul lui Elon Musk la 1 an și 6 luni. Baby X e pur și simplu adorabil VIDEO

Cum arată fiul lui Elon Musk la 1 an și 6 luni. Baby X e pur și simplu adorabil VIDEO
Cum arată fiul lui Elon Musk la 1 an și 6 luni

Elon Musk a apărut într-o videoconferință ținându-l pe fiul cel mic în brațe. Baby X are un și șase luni și părea extrem de încântat să apară pe cameră, salutând și gesticulând, spre amuzamentul tatălui său. Imaginile s-au viralizat rapid.

Cum arată fiul lui Elon Musk la 1 an și 6 luni

Miliardarul Elon Musk a apărut într-o videoconferință alături de mezinul său, iar acest lucru i-a plăcut nespus micuțului, judecând după reacția sa. Miliardarul mai are alți cinci copii, gemeni şi tripleţi, născuţi prin fertilizare în vitro. Copiii sunt din prima sa căsătorie, cu Justine Wilson. Magnatul sud-african a fost căsătorit şi cu Talulah Riley, de două ori, în perioadele 2010-2012 şi 2013-2016.

Elon Musk este considerat cel mai bogat om din lume în prezent. El are o avere cotată la 292 de miliarde de dolari, potrivit topului Forbes. Pe locul doi se află Jeff Bezos, de la Amazon, care are 210 miliarde dolari.

Cum le ordonă Elon Musk managerilor din Tesla, în 3 puncte

Recent, au fost publicate două mail-uri pe care le dăduse Elon Musk managerilor Tesla în luna octombrie. Iată ce ordine dădea CEO-ul Tesla managerilor „de sub el”.

”Către: Toată lumea
De la: Elon Musk
Data: Luni, 4 octombrie
Subiect: Vă rog să rețineți

Dacă un e-mail este trimis de la mine cu instrucțiuni explicite, doar trei acțiuni sunt permise managerilor:

  1. Trimiteți-mi înapoi un e-mail pentru a-mi explica de ce a fost incorect ceea ce am spus. Uneori, pur și simplu mă înșel!
    2. Solicitați-mi clarificări suplimentare dacă ceea ce am spus a fost ambiguu.
    3. Executați indicațiile.
    Dacă nu se face niciuna dintre cele de mai sus, managerului respectiv i se va cere să demisioneze imediat.

Mulțumesc,
Elon”.

Despre Elon Musk

Pe numele complet, Elon Reeve Musk, acesta s-a născut la data de 28 iunie 1971. El este un inginer, proiectant industrial, inventator și inovator, programator, antreprenor tehnologic și filantrop. Elon Musk este cetățean al Africii de Sud, al Canadei și al Statelor Unite.

Elon Musk este fondatorul, directorul general și inginerul șef al SpaceX, co-fondator, director executiv și arhitect de produs al Tesla,  fondatorul The Boring Company, co-fondator al Neuralink și co-fondator și inițial co-președinte al consiluilui de administrație al OpenAI.

Din anul 2019, Elon Musk ocupă primul loc pe lista Forbes a celor mai inovativi lideri. Acesta are cea mai mare vechime ca director general prin comparație cu oricare altă persoană ce ocupă sau a ocupat această funcție în cadrul oricărui producător de automobile de la nivel global.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI