Cum arată fiica lui Liviu Vârciu la 20 de ani. Carmina este de o frumusețe răvășitoare: „Să nu mă faci bunic” VIDEO

Cum arată fiica lui Liviu Vârciu la 20 de ani. Carmina este de o frumusețe răvășitoare: „Să nu mă faci bunic” VIDEO
Cum arata fiica lui Liviu Varciu la 20 de ani. Carmina este de o frumusete ravasitoare

Liviu Vârciu are toate motivele din lume să fie mândru. Fata lui, Carmina, tocmai a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani, iar celebrul ei tată i-a transmis un mesaj de zile mari. Celebrul artist este preocupat să nu devină bunic la o vârstă fragedă? Ce urare amuzantă i-a trimis fiicei sale.

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu a împlinit 20 de ani

Liviu Vârciu este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți actori și cântăreți din România. Simpaticul artist se poate lăuda cu o carieră impresionantă și o familie superbă, alături de Anda Călin și copiii lor.

Simpaticul actor este un tată tânăr, modern și extrem de înțelegător, fiind prieten foarte bun cu fiica lui cea mai mare, Carmina. Frumoasa brunetă a împlinit, de curând, 20 de ani, iar Liviu Vârciu i-a făcut o urare în dulcele-i stil caracteristic.

Deși este tare mândru de fiica lui, preferatul lui Nea Marin Barbu i-a transmis fetei sale să nu-l facă bunic de pe acum, artistul având puțin peste 40 de ani. Mesajul transmis de Liviu Vârciu pe rețelele sociale i-a făcut pe prietenii săi virtuali să se amuze copios.

„La mulți ani puiule, 20 de primăveri! TE IUBESC!
PS: Nu mă face bunic, încă, te rog!”, a fost mesajul pe care Liviu Vârciu i l-a transmis fiicei sale, Carmina, în ziua în care tânăra a schimbat prefixul.

Liviu Vârciu i-a cumpărat mașină și apartament fiicei sale

Liviu Vârciu se consideră un tată norocos și un bărbat împlinit, fiind extrem de fericit alături de partenera lui, Anda Călin, și cei trei copii ai săi.

Recent, Liviu Vârciu a dezvăluit că a făcut un credit la bancă pentru a-i cumpăra Carminei un apartament în București și o mașină, dat fiind faptul că odorul său a obținut, acum puțin timp, permisul de conducere.

„Copii mari, cheltuiala mare. Trebuie sa-i iau apartament lui fii-mea în București pentru ca s-a mutat la facultate aici.

Bineînțeles, trebuie sa-i iau mașina și uite așa terminasem și eu cu creditele pe care le-am făcut, dar acum trebuie sa fac altele pentru ca trebuie să-i iau apartament (…)

Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca am reușit sa o mut pe mama, i-am făcut o căsuța mult visata lângă București, în Ilfov”, a mărturisit Liviu Varciu la XNS, la Antena Stars.

Carmina, fiica actorului dintr-o relație din tinerețe, a împlinit, de curând, vârsta de 20 de ani, iar faimosul ei părinte face tot posibilul pentru a-i satisface toate poftele.