Cum arată fiica Elenei Cârstea, soldat în armata americană: ”Aproape că am murit”

Cum arată fiica Elenei Cârstea, soldat în armata americană: ”Aproape că am murit”
Cum arată fiica Elenei Cârstea, soldat în armata americană: ”Aproape că am murit”

Elena Cârstea, celebra cântăreață în vârstă de 58 de ani, stabilită în America, este extrem de fericită. Vedeta a postat pe pagina de socializare fotografii emoțioante, din sânul familiei reunite.

Cum arată fiica Elenei Cârstea, soldat în armata americană

Astfel, toți au sărbătorit-o pe mezina Adriana, cea care a revenit din Coreea de Sud, exact în ziua în care a împlinit vârsta de 21 de ani. Elena Cârstea își iubește nespus fiicele adoptate în România, pe care le-a crescut într-un climat plin de dragoste, alături de soțul ei, americanul Glenn Muttart.

Cele două copile au dorit să îmbrățișeze o carieră militară în SUA, iar în vreme de pandemie, acestea au fost nevoite să plece la datorie. Sanda, în vârstă de 23 de ani, a rămas pe teritoriul Americii, în timp ce Adriana a stat, mai bine de un an, în Coreea de Sud, pentru un stagiu militar.

În urmă cu câteva zile, Elena Cârstea a postat și un mesaj pe conturile de socialiare, manifestându-și dorul pentru Adriana.

”A trecut un an şi fetiţa mea este o femeie frumoasă, va avea mâine 21 de anişori, îmi este dor de fetiţa mea, te iubesc frumoaso, să ai parte de cel mai minunat timp, te iubeşte mult mama!”, a scris aceasta.

Dar surpriza pentru ea a venit mai târziu, pe data de 5 septembrie, când sărbătorita a venit acasă.

”Uite cine m-a surprins azi după mai bine de un  an. Aproape că am murit. La mulţi ani, fată dulce! Bine ai venit acasă”, a scris Elena Cârstea pe conturile sociale, strângându-și cu drag fata la piept şi răsfaţând-o cu tort.

Fiicele Elenei Cârstea, soldati in armata SUA
Fiicele Elenei Cârstea, soldati in armata SUA

Cum e situația în SUA, în vreme de pandemie

De asemenea artista a vorbit și despre situația din America:

“Amândouă copilele mele sunt în prima linie, Adriana în Coreea de Sud, iar Sanda în National Guard. Nu mai luaţi în glumă nimic, staţi în casă, ajutaţi-vă vecinii, întindeţi o mână de ajutor, faceţi cumpărături oamenilor în vârstă sau care nu se pot mişca. Fabricile de textile să facă halate medicilor şi măşti. Spălaţi-vă pe mâini, ştergeţi tot de câte ori se poate. Dacă rămâneţi fără doctori, o să fie iadul pe pământ”.

”Mi-e dor de România”

De altfel, artista mai păstrează legătura cu fanii ei din ţară, prin intermediul filmuleţelor video, unde povesteşte despre viaţa în SUA. ”Viaţa mea e cam plictisitoare, de aceea am căţei şi pisici. Mai scriu, din când în când, îmi trebuie alţi ochelari, nu mai văd bine nici de aproape, nici la distanţă”.

Cu toate că are vârsta de 58 de ani, Elena Cârstea nu se teme de faptul că anii trec și peste ea.

”Mă apropii de 60 de ani, nu m-am schimbat de nici o culoare, nici n-am un gând. Am 30 de ani pe un picior. M-am uitat câte riduri am făcut, te vezi în oglindă, nu mai e imaginea pe care o ştiai, noroc că mă ţin fetele tânără. Sufleşte nu îmbătrânim, doar imaginea se deformează, dar ne ducem cu mândrie tot înainte”. Cântăreaţa a mai precizat, în încheiere: ”Mi-e dor de România, dacă aş putea, aş veni pe jos”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI