Momente grele pentru Elena Cârstea, în America. Abia mai rezistă

Momente grele pentru Elena Cârstea! Solista abia mai rezistă în SUA

Elena Cârstea întâmpină o perioadă foarte grea în America. Cunoscuta artistă abia mai rezistă departe de familie. Ce se întâmplă acum cu solista?

Momente grele pentru Elena Cârstea! Grijile nu o ocolesc nici acum

Elena Cârstea este stabilită de 14 ani în America. Cu toate că a plecat demult din România, ține legătura cu fanii ei și la fiecare vizită în țară face turul televiziunilor pentru a povesti despre cum a decurs viața ei. Aceasta a uitat de muzică, iar în SUA lucrează în domeniul imobiliarelor. Din cauza pandemiei, lucrurile nu merg deloc bine, iar pe partea personală nu se poate lăuda. Vedeta tocmai și-a adus mama alături de ea în Florida din caza stării sale de sănătate precare, iar fiicele îi sutn departe. Din păcate, Elena are în vedere faptul că cea care i-a dat viață va dispărea în curând de pe acest pământ. Grijile nu au ocolit-o deloc pe artistă de-a lungul vieții, iar acum singura pe care o mai are în grijă este mama ei.

”Mămica se uită toata ziua la televizor, sărăcuța, e bolnavioară, nu știu cât o mai poate duce, uită să și mănânce. Mama, o femeie care cândva a dărâmat munții, nu mai poate face doi pași. Eu produc panică acum, nu bani, soțul câștigă. Am avut trei clienți pentru o casă. Foarte greu m-am acomodat în America. Din păcate, drepturile mele de autor au dispărut. Vocea mea costă, dar și personalitatea mea, așa că cine vrea să-i cânt, să știe”
Elena Cârstea

Familia Elenei Cârstei
Familia Elenei Cârstei

„Nu mă bag ân viețile lor”

Solista are două fiice: Sanda (23 de ani) și Adriana (19 ani), care lucrează în Armata Statelor Unite ale Americii, așa că nu prea stau pe acasă. Acesta lucru îi aduce o legătură aparte cu bărbatul pe care-l iubește.

„Sanda vine acasă pe 4 iulie, e cam băiețoasă, vrea să rămână în Armată, să iasă la pensie la 37 de ani. La cât e de frumoasă și de deșteaptă putea fi fotomodel, dar ea a vrut să fie mecanic. Iar Adriana, fata cea mică, nu m-a sunat de câteva zile, e în Coreea, de-abia aștept să termine stagiul și să vină acasă. Nu mă bag în viețile lor”, a mai adăugat vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI