Cum arată fiica Dianei Șoșoacă. Micuța seamănă izbitor de mult cu mama ei (exclusiv)

Cum arată fiica Dianei Șoșoacă. Micuța seamănă izbitor de mult cu mama ei (exclusiv)
Senatorul vrea să petreacă mai mult timp alături de copii (poza - INQUAM)

Deși aparent este ocupată cu ședințele din plenul Parlamentului, Diana Șoșoacă se consideră o familistă convinsă. Senatorul a recunoscut recent că de aproape 17 ani nu s-a putut bucura de un concediu cu adevărat. Pe de altă parte senatorul mai spune că va încerca să ajungă în cât mai multe locuri din țară, de unde va face și „reportaje”.

Diana Șoșoacă, dîn Parlament la Roșia Montana

Într-un dialog sincer și fără presiunea politicului cu redacția Impact, Diana Șoșoacă a vorbit despre planurile din această vară. Diana Șoșoacă a recunoscut că de mai bine de 17 ani nu a avut un concediu în adevăratul sens al cuvântului. Cu toate astea se consideră o familistă convinsă, având doi copii frumoși, un băiat și o fată.

Cel mai recent scandal în care a fost implicată este cel din ședința comună a celor două camere din Parlamentul României, la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Decizia ex-senatorului AUR de a duce în sala de ședință un sac negru folosit pentru persoanele decedate a generat un adevărat oprobiu din partea celor prezenți.

Efectele gestului Dianei Șoșoacă a fost propunerea președintelui Camerei Deputaților de a modifica regulamentul intern al desfășurării ședințelor. Această modificare i-ar putea aduce senatorului Diana Șoșoacă interdicția de mai participa la ședințele reunite. În dialogul cu redacția Impact, Diana Șoșoacă a vorbit despre planurile din această vară, menționând că ar putea ajunge și la Roșia Montana.

„Aşa cum fac de 17 ani, nici în acest an nu voi avea parte de o vacanţă de vară în adevăratul sens al cuvântului. În primul rând, voi răspunde diverselor apeluri ale românilor de rând, din diverse colţuri ale ţării. Spre exemplu, voi ajunge foarte curând la Roşia Montana, acolo unde cineva se încăpăţânează să încerce vânzarea minelor noastre de metale rare.

Însă voi face reportaje, cum le numesc eu, prin diverse alte zone, din Maramureş în Dobrogea, în Ardeal și în Moldova. Toate aceste materiale le voi împărtăşi pe pagina mea de Facebook.”, a precizat ea, pentru impact.ro.

Senatorul vrea să petreacă mai mult timp alături de copii

Dacă până anul trecut, cea mai mare parte a timpului era ocupată cu dosarele, fiind un avocat foarte bine văzut, de anul trecut a devenit senator, iar timpul acesteia s-a comprimat. Nu de puține ori, spune Diana Șoșoacă, a trebuit să facă sacrificii pentru a-și putea duce la îndeplinire îndatoririle de senator.

Cu toate astea reușește să petreacă timp cu cei doi copii ai săi, un băiat și o fată. În același interviu, Diana Șoșoacă a recunoscut că vrea să petreacă mai mult timp alături de familie, și și-a plănuit să meargă cu cei doi copii peste tot.

”Voi sta mult timp şi cu ai mei. Spre exemplu, voi merge prin ţară alături de copiii mei. Spre exemplu, îmi voi însoţi fiica la un concurs de gimnastică ritmică, la Mamaia.

Sunt foarte mândră de ea, fiindcă s-a calificat la un festival important, care va fi găzduit la Miami, anul viitor. Nu ştiu dacă vom fi şi ajunge acolo, fiindcă, dacă ne vor impune vaccinarea, vom rămâne acasă!”, a mai spus Diana Șoșoacă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI