Singurele imagini cu Laura Andreșan, Grasu XXL și fiica lor. Nu ți-i închipuiai în asemenea ipostaze FOTO

Singurele imagini cu Laura Andreșan, Grasu XXL și fiica lor. Nu ți-i închipuiai în asemenea ipostaze FOTO
Imagini savuroase cu Grasu XXL, Laura Andreșan și fiica lor

Laura Andreșan și Grasu XXL au ales, ca după o bună perioadă în care și-au ținut relația în intimitate, să împărtășească ceva și cu fanii din online. Fructul iubirii lor a întregit tabloul extrem de frumos de familie. Iată în ce ipostaze savuroase s-au lăsat cei trei fotografiați?

Laura Andreșan, Grasu XXL și fiica lor

Laura Andreșan s-a aflat pentru prima oară în postura de mămică, alegând să fie extrem de discretă și să nu lase niciun detaliu la nimereală. Din acest motiv, s-a aflat abia înainte du două luni înainte să nască faptul că îl va face tătic pe Grasu XXL.

Grasu XXL și fiica lui
Grasu XXL și fiica lui

„Felicitari Grasule !! Nu te vedeam tată. ❤️❤️?”, „Ce frumoși sunteți❤️❤️❤️”, „Multă sănătate să aveți și multe bucurii să vă aducă minunea voastră! ♥️❤️?”, au fost doar câteva din comentariile internauților.

Laura Andreșan, Grasu XXL și fiica lor
Laura Andreșan, Grasu XXL și fiica lor

„Mă domină o frica şi mai mare de maternitate”

Laura Andreșan mărturisea, în cadrul unui interviu mai vechi, faptul că îi este teamă de legătura extrem de strânsă dintre mamă și copil de care doar auzise.

“Când citesc despre cât de importantă este legătura mama-copil şi relaţia implicită pentru dezvoltarea şi formarea bebelusului ca om, mă domină o frica şi mai mare de maternitate. Nimeni nu îţi dă reţeta exactă ca să fii o mama bună, dar dacă nu eşti, toată ştiinţa te arată cu degetul că nu ai fost”
Laura Andreșan

Din fotografiile de pe rețelele de socializare reiese că și-a învins orice frică și se bucură de momentele unice alături de cea căreia i-a dat viață. Majoritatea se întrebau când va veni și fructul iubirii dintre ea și cunoscutul artist, pentru că s-a lăsat întârziat nu mai puțin de 10 ani. Curioșii pot sta în băncile lor acum, micuța a venit și se bucură de atenția părinților, mai ales de iubirea dintre cei doi, care a reușit să treacă de testul timpului.