Cum arată familia Andrei Gogan, de fapt. Ei sunt părinții vedetei

Cum arată familia Andrei Gogan, de fapt. Ei sunt părinții vedetei
Cum arata parintii Andrei Gogan

Andra Gogan este una dintre cele mai cunoscute vloggerițe din România. De-a lungul anilor a câștigat simpatia a milioane de români, prin fenomenul creat pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, vedeta preferă să-și țină viața personală departe de luminile reflectoarelor. Cum arată părinții faimoasei tinere. Cu cine seamănă Andra Gogan, de fapt.

Cine sunt părinții Andrei Gogan

Andra și Răzvan Gogan sunt cunoscuți în mediul online de mai mulți ani, pentru contentul pe care-l fac pentru copii și nu numai. Celebra vloggeriță și fratele ei mai mic sunt foarte apropiați de părinții lor, considerându-se foarte norocoși că se bucură de sprijinul lor.

Puțini sunt cei care știu faptul că numele real al Andrei Gogan este Alexandra Gabriela Valentina Gogan. Deși este o personalitate publică, artista preferă să-și țină viața privată departe de presă sau mediul online.

În cadrul unui interviu acordat celor de la Antena Stars, Andra Gogan a declarat că voia să se mute împreună cu fratele ei în anul 2019, dar pandemia de coronavirus de la începutul anului 2020 le-a încurcat planurile.

„În 2019 trebuia să facem acest pas. Eu cu fratele meu voiam să ne mutăm împreună, dar a venit pandemia și am mai amânat un pic. A fost foarte bine că am amânat, pentru că am făcut serialul „Sirenele”!, a explicat Andra Gogan, potrivit celor de la Spynews.

Andra Gogan, primele declarații despre iubitul ei

Întrebată fără ocolișuri dacă este implicată într-o relație amoroasă, tânăra de 23 de ani a dat un răspuns evaziv, care i-a pus pe gânduri pe fanii săi. Andra Gogan a fost asaltată cu mii de mesaje cu privire la situația ei amoroasă, despre care nu a vrut să vorbească foarte mult.

„Foarte multă lume îmi pune această întrebare … trebuie să recunosc că sunt foarte iubită de cei din jurul meu. Ăsta este răspunsul meu”, a răspuns celebra vloggeriță Andra Gogan, pentru sursa citată.

Tatăl Andrei Gogan este extrem de mulțumit de fiul și fiica lui, despre care spune că sunt doi copii extrem de bine crescuți. Când a venit vorba de un potențial pretendent de-al Andrei, Florin Gogan a mărturisit că are încrederere în deciziile copiilor săi.

„Am crescut doi copii care au știut ce să facă mai departe pe partea sentimentală și e foarte frumos acum.”, a declarat tatăl Andrei Gogan.

Idolul copiilor din România este artistă, coregraf și vlogger de mulți ani, iar fratele ei Răzvan este managerul său. La numai 23 de ani, cântăreața are lumea la picioare.

În anul 2009, Andra și Răzvan Gogan au intrat în Cartea Recordurilor pentru „Cel mai lung concert live susținut de un copil” și „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil”.

Câți bani face Andra Gogan lunar? Ei bine, tânăra câștigă din Yourube între 600 și 10.000 de dolari pe lună, conform platformei SocialBlade.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI