Câți bani face lunar Andra Gogan din vizualizările de pe Youtube

Câți bani face lunar Andra Gogan din vizualizările de pe Youtube
Andra Gogan este artistul fenomen al momentului

La cei 21 de ani, Andra Gogan se poate mândri cu două recorduri incluse în „Guiness Book of Records”. Cu peste un milion de abonați la canalul ei de Youtube, putem spune că este un fenomen. Având în vedere aceste coordonate, câștigurile Andrei sunt pe măsura celebrității pe care o are în acest moment.

Andra Gogan este artistul fenomen al momentului

Cei mai mulți dintre noi la 11 ani încă nu aveam nicio idee despre cum funcționează lumea. Mulți încă nu aveam niciun vis despre cine doream să devenim, iar cei care o făceau, visau la ceea ce voiau să fie când devin adulți. Majoritatea viselor nu se împlinesc.

Chiar și așa, există câțiva care iau o cale diferită. La doar 11 ani, Alexandra Gabriela Valentina Gogan, cunoscută sub numele de Andra Gogan, bătea deja recorduri mondiale și obținea imposibilul.

Andra Gogan este o tânără cu multe talente, pe care le-a descoperit la o vârstă fragedă. Este cântăreață, actor, vlogger și poate cânta la chitară. A excelat în toate aceste domenii și continuă să o facă. Andra Gogan realizează ceea ce nimeni altcineva din vârsta ei nu a realizat înainte. În același timp stabilește ritmul pentru ceilalți care vin după ea.

Andra are două recorduri mondiale în muzică

Andra Gogan este o vedetă YouTube de 21 de ani din Buzău și a început să cânte la vârsta de trei ani. Împreună cu fratele ei, Răzvan Gogan, au continuat să facă lucruri care nu erau făcute înainte de nimeni din industria muzicală. Cei doi apar nu o singură dată, ci de două ori în „Guiness Book of Records”

În 2009, Andra Gogan și fratele ei au doborât recordul pentru cel mai lung concert live susținut de un copil. Spectacolul a durat trei ore și 20 de minute după ce a interpretat 55 de melodii continuu. De asemenea, Andra a doborât recordul mondial pentru cele mai multe CD-uri lansate de un copil. Tânăra a lansat nu mai puțin de 16 albume. Recordul mondial a fost confirmat pe 15 septembrie 2009 de oficialii „Guiness Book of Records”.

Andra Gogan și cariera de vlogger

Primii ei pași ca vlogger au început în 2016. La acel moment lansa mini-seria, „Cum să devii popular la liceu”. Mini-seria a durat patru sezoane, din 2016 până în 2018. De atunci, ea a acumulat un total de 780.000 de abonați YouTube. Mini-seria a generat milioane de vizualizări și aproape 700.000 de adepți pe Instagram.

În prezent, Andra Gogan încă mai face muzică cu fratele ei, coregrafie, este influencer și vlogging pe Tik Tok. Are un public de peste 1,5 milioane de telespectatori în TikTok. Și că tot veni vorba de vlogger și Youtube, Andra Gogan câștigă sume frumoase din materialele pe care le publică pe canalul ei de Youtube. Și aici a ajuns să aibă peste un milion de abonați.

Conform celebrului agregator Socialblade, tânăra vedetă de 21 de ani are câștiguri lunare cuprinse între 600 și aproape 10.000 de dolari. De exemplu, pe 20 iunie 2021 Andra Gogan a avut peste 200.000 de vizualizări. Conform agregatorului, câștigurile doar pentru acea zi se află undeva în jurul a 133 de dolari.

Dacă facem un calcul matematic simplu și înmulțim suma cu 7, câte zile are săptămâna, ajungem la aproape 1.000 de dolari pe săptămână. Pe lună suma ar ajunge la aproximativ 4.000 de dolari, iar pe an la 48.000 de dolari. Concluzia, Andra Gogan câștigă bani frumoși făcând exact ceea ce-i place să facă.

În concluzie, succesul Andrei Gogan vorbește de la sine. A cucerit lumea divertismentului la o vârstă atât de fragedă. Asta demonstrează că este posibil să-ți realizezi visele indiferent de vârstă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI