Cum arăta Dorian Popa, până ajungă celebru. Acum e plin de mușchi, dar înainte arăta total diferit. Transformare uimitoare

Cum arăta Dorian Popa, până ajungă celebru. Acum e plin de mușchi, dar înainte arăta total diferit. Transformare uimitoare
Cum arăta Dorian Popa înainte să se apuce de sală?

Dorian Popa are acum o imagine extrem de bine definită. Cu toate că pare că mereu e ținut cont de aspect, acesta arăta total diferit înainte să devină cunoscut. Iată transformarea uimitoare prin care a trecut și cum arăta cunoscutul artist în tinerețe!

Cum arăta Dorian Popa înainte să devină celebru?

Dorian Popa a mărturisit în repetate rânduri faptul că imaginea sa, dar și sănătatea, sunt cele două lucruri pentru care lucrează intens la sală. Cu toate că fanii săi extrem de tineri cred că a arătat mereu așa, înainte să devină celebru nu era chiar atât de atent la fizic. Cântărețul era un băiat simplu, foarte subțirel, fără nicio freză deosebită și cu o vestimentație cu care nu ieșea în evidență.

Nu cu mult timp în urmă, cei care îl apreciază pe artist s-au putut delecta cu o fotografie din tinerețea sa. Solistul se afla atunci alături de Seastian Coțofană, de la Pro fm. Cei doi au copilărit împreună în Constanța și au ajuns celebri prin diferite lucruri. Dacă Dorian a ajuns sus datorită talentului actoricesc și a vocii sale, Coțofană îți face dimineața blană în drum spre muncă, școală sau facultate și îți pregătește minuțios greșelile din clipurile muzicale românești la Poliția Muzicii.

Cm arăta Dorian Popa înainte să devină cunoscut?
Cm arăta Dorian Popa înainte să devină cunoscut?

„Mă antrenez în fiecare zi în anotimpurile calde”

„Mă antrenez în fiecare zi în anotimpurile calde, ba chiar și de două ori pe zi atunci când îmi permite timpul, și sunt foarte puternic motivat de faptul că nu ajung la forma pe care mi-o doresc. De asemenea, sunt motivat de faptul că majoritatea oamenilor mi-au zis că, pe măsură ce voi îmbătrâni, voi arata din ce în ce mai rau, iar eu le demonstrez la fiecare aniversare contrariul. Urmând vorbele „abdomenul se face în bucătărie, nu în sală”, evident că și eu lucrez la „păpică” în ideea de a mă defini, însă asta nu înseamnă că nu îmi satisfac și poftele din când în când, doar suntem oameni!”
Dorian Popa