După „John” și „Hâtz”, Dorian Popa are o nouă vorbă! Ce cuvânt inedit folosește, acum, artistul

După
După "John" și "Hâtz", Dorian Popa are o nouă vorbă

După „John” și „Hâtz”, Dorian Popa a început să folosească o nouă vorbă care probabil va ajunge cel puțin la fel de cunoscută ca primele două. Artistul, pe care fanii îl vor vedea din toamnă în noul serial de la Antena 1, Sacrificiul, a fost deja surprins folosind nouă expresie, care fără îndoială va prinde la fel de bine la public.

Ce replică folosește Dorian Popa, după John și Hâtz

Dorian Popa, care a cunoscut notorietatea în urmă cu câțiva ani prin prisma serialului Pariu cu viață și care de-a lungul timpului a reușit să câștige un număr mare de fani, își dorește să-și lase amprenta cât mai mult prin ceea ce face.

Vorbele sale celebre John și Hâtz, sunt cunoscute de public și folosite de o mare parte din fanii artistului.

Acum, Dorian Popa pregătește o nouă formulă verbală, care să fie în ton cu perioada profesională pe care o trăiește.

Artistul, care îl interpretează pe Mario în serialul pe care îl pregătește Antena 1, Sacrificiul, ce va avea premiera miercuri, 11 septembrie, respectiv joi, 12 septembrie, de la ora 20:00, a adoptat un nou apelativ.

Despre personajul sãu din serial, Dorian are numai vorbe de laudă. „Îmi place foarte mult pentru cã îmi dã şansa de a-mi aduce foarte multe replici de acasã, foarte multe cuvinte sunt de la mine.

Am deja câteva expresii pe care le-am împrumutat personajului şi la auzul cãrora râde tot platoul. Unul dintre ele o sã vi-l spun acum, în exclusivitate, este >, iar Mario îi spune fratelui sãu, interpretat de Gabi Ciocan aşa. Veţi înţelege începând din 11 şi 12 septembrie de ce.

Este foarte haios duo-ul acesta, cei doi fraţi, Mario şi Antonio, sunt exact Pic şi Poc, dupã cum a început sã ni se şi spunã pe platourile de filmare!”, mărturisește Dorian.

Dorian Popa și Gabi Ciocan fac echipă în Sacrificiul, serialul de la Antena 1
Dorian Popa și Gabi Ciocan fac echipă în Sacrificiul, serialul de la Antena 1

Cum este Dorian Popa pe platourile de filmare

Ocupat în această perioadă cu filmările pentru noul serial în care joacă, Dorian Popa a făcut câteva mărturisiri sincere despre această etapă profesională pe care o trăiește.

„Eu sunt cel mai gãlãgios de pe platou. Ca sã înţelegeţi, am deja 9 ani de zile de când o cunosc pe doamna Ruxandra Ion, care este producãtorul acestui monstru de serial.

Toatã lumea ştie cã doamna Ruxandra este o persoanã foarte riguroasã, foarte strictã şi severã, însã în acelaşi timp apreciazã o glumã bunã, este un om cu un simţ al umorului foarte bine dezvoltat, doar este producãtor tv şi atunci mã acceptã aşa cum sunt.

Dumneai m-a descoperit, m-a fãcut ceea ce sunt, alãturi de mama mea şi de încã foarte puţine persoane, şi atunci ştie cum sã mã controleze, ştie exact ce sã îmi spunã atunci când eu nu îmi dau seama şi sar calul, sã redevin serios pentru cã pânã la urmã este un platou de filmare!”, recunoaște Dorian.

Pe Mario telespectatorii îl vor putea descoperi în această toamnă în Sacrificiul, noul proiect pe care Ruxandra Ion îl produce pentru Antena 1. Serialul va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi.

De unde s-a inspirat Dorian Popa pentru John și Hâtz

Expresiile lui Dorian Popa au ajuns să fie folosite de un număr mare de fani. Acesta a povestit de unde s-a inspirat pentru John și Hâtz.

”«John» e împrumutat de la colegul meu Connect-R. În urmă cu câțiva ani, el a făcut un video și de acolo m-am inspirat. Recunosc că am plagiat, dar văd că a prins destul de bine, nici mie nu îmi vine să cred acest lucru.

La «Hâtz», în schimb, pot să zic că este opera mea. Din acest motiv, în cel mai scurt timp o să scot o piesă cu «Shift”, versurile sunt scrise, mai avem puțin de lucrat.

Din câte îmi amintesc eu, această vorbă am folosit-o prima dată în vara anului trecut, dar a prins abia la patru luni de la lansare. Viralul lor m-a determinat să fac și linia de haine”, a relatat Dorian Popa pentru cancan.ro.