09 iul. 2023 | 10:31

Cum arăta Denise Rifai blondă, acum câțiva ani. Nu o mai recunoști, imagini de colecție

Monden
Cum arăta Denise Rifai blondă, acum câțiva ani. Nu o mai recunoști, imagini de colecție
Cum arăta Denise Rifai blondă, acum câțiva ani. Nu o mai recunoști, imagini de colecție

Denise Rifai s-a schimbat radical în ultima vreme, dar în bine. Celebra prezentatoare TV este foarte apreciată pentru tot ce face din punct de vedere profesional, dar și pentru frumusețea sa orbitoare. În urmă cu câțiva ani, vedeta arăta complet diferit, era blondă și avea cu totul alt stil. Puțini o recunosc dacă văd fotografii din trecut, nu mai e deloc la fel!

Denise Rifai, de nerecunoscut

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate jurnaliste din România. Celebra prezentatoare TV se bucură de mare succes acum la emisiunea “40 de întrebări”, urmărită de o țară întreagă. Toți telespectatorii o recunosc și o îndrăgesc, dar nu știu câți și-ar fi dat seama cine e dacă văd câteva imagini cu ea din urmă cu câțiva ani.

Vedeta era blondă și avea cu totul o altă coafură în urmă cu trei ani. Nu este foarte schimbată acum în ceea ce privește chipul sau fizicul, pentru că s-a menținut în mare formă. Totuși, a devenit mult mai matură acum, o femeie frumoasă și apreciată.

În tinerețe, însă, era mult mai diferită, ceea ce i-a făcut pe oameni să creadă că a beneficiat de ajutorul medicului estetician. Aceasta are acum buzele mai voluminoase, pomeții mult mai proeminenți și nu afișează niciun rid. Poate fi vorba despre intervenții minore, nu schimbări drastice, pentru că nu pare să fi apelat la bisturiu.

Denise Rifai, mărturisiri sincere despre copilărie

Denise Rifai este foarte melancolică atunci când vorbește despre copilărie, cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Celebra jurnalistă spune că a fost foarte fericită când era alături de părinții ei, fiind foarte alintată, tratată ca o prințesă, mai ales de tatăl ei.

Prezentatoarea TV își amintește cum tatăl ei îi făcea toate poftele și o iubea extrem de mult. Speră că va avea și ea o fată, pe care o va crește la fel de frumos si căreia îi va oferi tot ce îi trebuie ca să fie fericită.

„M-am născut dorindu-mi și plăcându-mi să fiu o prințesă. Eu îl iubesc pe tata foarte mult. Eram așa cum era telenovela aceea cu Jade – Clona, era fetița ei, Samira, cam așa eram și eu când eram mică. Îmi plăcea foarte mult să stau între oameni mari și să fiu prințesă. Am avut o copilărie foarte frumoasă, mi-ar plăcea să am un copil, o fetiță poate, și să aibă și ea copilăria mea, să pot să fiu și eu pentru ea așa cum au fost părinții mei pentru mine”, a explicat ea.

Denise spune că, încă de mică, a reușit să își dezvolte simțul de justițiar. A învățat de la familie să fie serioasă și mereu corectă, aptitudini pe care le-a păstrat și acum. Iubește adevărul și tot ce contează pentru ea este să se asigure că e mereu un om cu coloană vertebrală.

„Eu de mică am avut foarte dezvoltat în mine un simț justițiar. Am făcut de foarte mică diferența între ce e corect și ce nu e, mi s-a spus mereu că viața e nedreaptă. Întotdeauna am văzut adevărul. Puterea asta pe care eu o am nu este dintr-o zonă masculină. Este din curajul meu, din coloana mea vertebrală, pe care nu o să o pierd niciodată, apropo de sistemul de valori și de principii pe care ambii părinți ai mei au avut grijă să mi le așeze de mică. Cu această coloană vertebrală îmi dă această putere de a spune adevărul”, a declarat Denise Rifai.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro