11 iun. 2021 | 13:17

Cum arată Delia Budeanu acum. Era cea mai cunoscută prezentatoare tv din anii comunismului

Monden
Cum arată Delia Budeanu acum. Era cea mai cunoscută prezentatoare tv din anii comunismului
Cum arată acum Delia Budeanu, una din crainicele din vremea comunismului?

Mulți au pierdut-o din vedere după ce a plecat din spatele micilor ecrane, alții încă își amintesc cu drag de una din cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din anii comunismului. Cum arată acum Delia Budeanu? Fanii ei admiră modul frumos în care a îmbătrânit.

Cum arată acum Delia Budeanu? A fost una din cele mai cunoscute crainice din vremea comunismului

Dana Budeanu este acum vedeta multora din noua generație, dar Delia Budeanu a fost și ea un mare nume în rândul românilor care au adorat-o pe micile ecrane. Mulți credeau că este o coincidență de nume, dar de fapt fosta crainică este fosta soacră a designer-ului celebru care face acum furori cu critica rubrică pe care o are pe canalul său de YouTube.

Delia este o jurnalistă și o fostă prezentatoare de televizoune cunoscută în special pentru jurnalele realizate la Televiziunea Română înainte de 1989. Românii care au iubit-o atunci au urmărit-o cu mare plăcere peste ani la un show realizat pe postul Antena 2. Delia Budeanu s-a născut pe 28 mai 1949, iar copilăria și-a petrecut-o la casa de la țară a tatălui său.

Părintele acesteia a fost inginer cercetător în pomicultură și a pus bazele Stațiunii de Cercetare Pomicolă Voinești. De asemenea, tot cel din urmă este creatorul celebrelor soiuri: „Frumosul de Voinești”, „Deliciosul de Voinești” și, mai târziu, „Generosul de Voinești”. Părinții au divorțat pe când ea avea doar 12 ani, iar ea a urmat-o pe cea care i-a dat viață la Turnu-Severin.

„Nu mai există modele”

„Nu mai există modele. Există câțiva (puțini) jurnaliști de investigații care nu pot fi numiți modele. Ei sunt excelent informați. Atât. Generațiile de azi nu mă cunosc. Mă refer la tinerii între 18 și 25 de ani. Dacă i-aș întâlni pe viu, am comunica natural, ușor, pentru că am acest dar de a mă înțelege cu oricine, din orice loc al lumii. Le-aș vorbi despre mine, cea de dincolo de profesie. Acolo, dincolo, e omul care sunt și care trăiește acum, ca și ei, ziua de azi. N-aș vrea să știe cât de tristă și dezamăgită sunt de lumea în care trăiesc.

N-aș vrea să știe că zâmbetul care nu mă părăsește e doar un reflex al vârstei mele dintâi, când credeam că lumea e bună, frumoasă și dreaptă. România e țara de o frumusețe care taie respirația locuită de oameni care nu o merită. Mă refer la decidenții politici, dar nu numai la ei. În ADN-ul românilor s-a produs o mutație. Ieșiți pe stradă, în parcuri, intrați în magazine! Priviți în jur!”
Delia Budeanu (Sursa: Q Magazine)

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro