Cum arată Delia Budeanu acum. Era cea mai cunoscută prezentatoare tv din anii comunismului

Cum arată Delia Budeanu acum. Era cea mai cunoscută prezentatoare tv din anii comunismului
Cum arată acum Delia Budeanu, una din crainicele din vremea comunismului?

Mulți au pierdut-o din vedere după ce a plecat din spatele micilor ecrane, alții încă își amintesc cu drag de una din cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din anii comunismului. Cum arată acum Delia Budeanu? Fanii ei admiră modul frumos în care a îmbătrânit.

Cum arată acum Delia Budeanu? A fost una din cele mai cunoscute crainice din vremea comunismului

Dana Budeanu este acum vedeta multora din noua generație, dar Delia Budeanu a fost și ea un mare nume în rândul românilor care au adorat-o pe micile ecrane. Mulți credeau că este o coincidență de nume, dar de fapt fosta crainică este fosta soacră a designer-ului celebru care face acum furori cu critica rubrică pe care o are pe canalul său de YouTube.

Delia este o jurnalistă și o fostă prezentatoare de televizoune cunoscută în special pentru jurnalele realizate la Televiziunea Română înainte de 1989. Românii care au iubit-o atunci au urmărit-o cu mare plăcere peste ani la un show realizat pe postul Antena 2. Delia Budeanu s-a născut pe 28 mai 1949, iar copilăria și-a petrecut-o la casa de la țară a tatălui său.

Părintele acesteia a fost inginer cercetător în pomicultură și a pus bazele Stațiunii de Cercetare Pomicolă Voinești. De asemenea, tot cel din urmă este creatorul celebrelor soiuri: „Frumosul de Voinești”, „Deliciosul de Voinești” și, mai târziu, „Generosul de Voinești”. Părinții au divorțat pe când ea avea doar 12 ani, iar ea a urmat-o pe cea care i-a dat viață la Turnu-Severin.

„Nu mai există modele”

„Nu mai există modele. Există câțiva (puțini) jurnaliști de investigații care nu pot fi numiți modele. Ei sunt excelent informați. Atât. Generațiile de azi nu mă cunosc. Mă refer la tinerii între 18 și 25 de ani. Dacă i-aș întâlni pe viu, am comunica natural, ușor, pentru că am acest dar de a mă înțelege cu oricine, din orice loc al lumii. Le-aș vorbi despre mine, cea de dincolo de profesie. Acolo, dincolo, e omul care sunt și care trăiește acum, ca și ei, ziua de azi. N-aș vrea să știe cât de tristă și dezamăgită sunt de lumea în care trăiesc.

N-aș vrea să știe că zâmbetul care nu mă părăsește e doar un reflex al vârstei mele dintâi, când credeam că lumea e bună, frumoasă și dreaptă. România e țara de o frumusețe care taie respirația locuită de oameni care nu o merită. Mă refer la decidenții politici, dar nu numai la ei. În ADN-ul românilor s-a produs o mutație. Ieșiți pe stradă, în parcuri, intrați în magazine! Priviți în jur!”
Delia Budeanu (Sursa: Q Magazine)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI