Cum arată de fapt, în realitate, Fetița Zurli. Care este numele ei real și cât de diferită e față de rolul său FOTO

Cum arată fetița Zurli atunci când nu este pe scenă?

Mulți s-au întrebat cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită? Care este numele ei real și cum este tânăra atunci când nu este pe scenă, înconjurată de zeci de copii?

Cum arată Fetița Zurli atunci când nu este pe scenă?

Toți copiii o adoră, părinții sunt exasperați de micuții lor care le ascultă în continuu piesele și care sunt nevoiți să meargă la toate spectacolele lor. Este vorba despre Gașca Zurli, una dintre cele mai iubite trupe pentru copii. Evenimentele cu ei sunt pline de enrgie pozitivă și se desfășoară într-o atmosferă relaxantă. Micuții sunt atât de încântați de piesele lor și de ceea ce pun în scenă încât cunosc de dinafară toate melodiile lor. Deși la apariția lor mulți s-au așteptat să fie vorba despre un grup format din adolescenți, artiștii sunt adulți în toată firea. Dintre toți, Fetița Zurli a atras atenția cel mai tare.

Cum arată Fetița Zurli atunci când nu este pe scenă?
Cum arată Fetița Zurli atunci când nu este pe scenă?

Ea este cea care deseori dă tonul distracției la petreceri sau diverse evenimente și este prima recunoscută de micuți. Pe aceasta o cheamă Veronica Căliman este originară din Roman și a terminat cursurile Facultății de arte – secția actorie – din cadrul Universității Hyperion. Pentru a se bucura de popularitatea adunată în timpul acesta, Fetița Zurli vine alături de Gașca sa cu un mesaj important pentru zilele acestea, dar sub o formă inedită. Spălatul pe mâini este acum și ceva distractiv pentru copii, pe lângă faptul că este obligatoriu pe timpul crizei sanitare pe care o traversăm.

Am meșterit zilele astea, cea mai vesela surpriza muzicală despre spălatul pe mâini .Va povestesc mâine la Neata cu razvan si dani . Mulțumesc Mihai Alexandru pentru rapiditatea cu care ai reacționat , pentru melodie și ptr răbdarea din studio.Mulțumesc Paul Diaconu pentru videoclip .Mulțumesc Astilean Marius pentru că ai făcut de toate .Mulțumesc mult colegilor mei care au muncit pe brânci săptămâna trecută : Vero Caliman Andreea Ghita Razvan Marina Eduard Zanoaga Ionut Varodi.Abia așteptam sa vedeți mâine dimineata tot videoclipul .Cine învață coregrafia pana mâine dimineata ?Viața e frumoasaȘi când stăm acasă!#acasăcuzurli

Publicată de Mirela Retegan pe Duminică, 15 martie 2020

„Viața e frumoasa și când stăm acasă!”

„Am meșterit zilele astea, cea mai veselă surpriza muzicală despre spălatul pe mâini. Vă povestesc mâine la Neata cu razvan și dani. Mulțumesc Mihai Alexandru pentru rapiditatea cu care ai reacționat , pentru melodie și ptr răbdarea din studio. Mulțumesc Paul Diaconu pentru videoclip. Mulțumesc Astilean Marius pentru că ai făcut de toate . Mulțumesc mult colegilor mei care au muncit pe brânci săptămâna trecută : Vero Caliman Andreea Ghita Razvan Marina Eduard Zanoaga Ionut Varodi. Abia așteptam sa vedeți mâine dimineata tot videoclipul . Cine învață coregrafia pana mâine dimineata ? Viața e frumoasa Și când stăm acasă! #acasăcuzurli”
Gașca Zurli

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI