Gabriela Cristea, indignată. Ce se întâmplă în fața vilei sale. ”Suntem cu doi copii mici în casă!”

Gabriela Cristea, indignată. Ce se întâmplă în fața vilei sale

Gabriela Cristea se află în izolare la domiciliu alături de Tavi Clonda și fetițele lor. Perioada aceasta este dificilă pentru toți, însă pentru vedeta Kanal D situația s-a agravat astăzi.

Gabriela Cristea, indignată de ce se întâmplă în fața vilei sale

Gabriela Cristea și familia ei respectă regulile impuse de autorități și stau cât de mult pot în casă. Această perioadă este dificilă pentru toată lumea, coordonatele vieții noastre schimbându-se și îngrijorările crescând. Pentru Gabriela, izolarea pare că a avut părți bune, putându-se ocupa de pasiunea sa: bucătăria. Dar toate până acum, însă, căci prezentatoarea ”Like a Star” a rămas fără curent. „Ia uitați-vă, fraților! Țra arde și baba se piaptănă! Ne-a căzut curentul”, a spus Gabriela Cristea.

Pentru a le arăta și fanilor prin ce trece, vedeta a făcut un video pe care l-a postat pe Facebook. În filmuleț părea destul de calmă, dar nu același lucru se poate spune și despre mesajul postat în descrierea lui. Gabriela este îngrijorată că a rămas fără căldură și apă caldă, mai ales că acasă se află și micuțele ei, care ar putea fi predispuse la răceală.

„La noi e

„S-a prajit cablul de alimentare electrica si am ramas fara curent si implicit fara caldura, apa calda etc. Practic nimic nu mai functioneaza si suntem cu doi copii mici acasa. La noi e “distractie”, la voi cum e?”, este mesajul prezentatoarei de televiziune.

„Când a fost zăpada aceea cu cod galben, în DOlj, am rămas fără curent, fără apă, fără căldură…am două fetițe de 2 ani și 5 ani!! M-am trezit la 1 noaptea și totul oprit! A venit la 10 dimineața. Răbdare și un generator să cumpărați pe viitor”, ”Mă gândesc la Iris și Victoria, să nu le fie frig, doamne ajută să remedieze cât mai urgent defecțiunea. Cele mai frumoase flori…vă ador!”, ”Noi avem un calorifer electric la bloc, pentru orice eventualitate (să iți iei un generator)”, au sfătuit-o fanii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI