Ce îi gătește Iulia Vântur lui Salman Khan. Astea sunt felurile favorite de mâncare ale actorului indian

Ce îi gătește Iulia Vântur lui Salman Khan. Astea sunt felurile favorite de mâncare ale actorului indian
Ce îi gătește Iulia Vântur lui Salman Khan.

S-a aflat ce îi place lui Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, să mănânce. Actorul indian se pare că este un mare gurmand, în ciuda fizicului de invidiat.

Ce îi gătește Iulia Vântur lui Salman Khan

Persoana care a dezvăluit felurile de mâncare ale actorului indian nu a fost Iulia Vântur, iubita lui, ci regizoarea și producătoarea de film indiană pe nume Farah Khan Kunde. Însă, cel mai probabil, frumoasa actriță româncă i le prepară, dat fiind că aceasta a locuit mulți ani în India și s-a familiarizat atât cu cultura, cât și arta culinară din India.

Într-un interviu, regizoarea a spus despre actorul Salman Khan că este singurul actor pe care l-a văzut mâncând de toate, deși are un fizic atât de grozav. Se pare că acestuia îi place să mănânce orez, biryani, roti, dar și alte feluri de mâncare tradiționale.

Despre povestea de dragoste dintre Iulia Vântur și actorul Salman Khan s-a tot scris, însă nu sunt prea multe amănunte, de vreme ce aceștia aleg să ducă o viață extrem de discretă. Câteva luni bune Iulia Vântur s-a aflat în România, însă, de asemenea, prea multe amănunte despre viața alături de celebrul actor nu a dat. Poate și de aceea, despre actor s-au spus mai multe, inclusiv că ar duce, de fapt, o viață dublă.

„Oamenii știu foarte bine că asta este o prostie. Nu știu de ce acei oameni de pe internet au postat asta. Și nu știu despre cine e vorba. Frate, toată lumea știe. Nu sunt căsătorit. Nu am o soție.

Locuiesc într-un apartament din India, unde am stat în ultimii 9 ani. Nu voi răspunde acestei persoane. Întreaga Indie știe unde locuiesc. Această persoană chiar crede că voi da un răspuns respectuos? Frate, nu am soție” , spunea recent actorul Salman Khan.

Iulia Vântur se întoarce în India

Vara aceasta Iulia Vântur a venit în România pentru câteva luni, iar mulți au crezut că între frumoasa blondină și actor ar exista unele probleme. În urmă cu două săptămâni un fan a întrebat-o pe Iulia Vântur când se întoarce în India, iar aceasta a răspuns:

“Când te întorci în India? Ai spus că se va întâmpla curând, dar…”, a dorit să afle un fan de pe Instagram.

“A trebuit să petrec în Europa o perioadă de timp mai lungă. Dar într-o lună, o lună și ceva o să mă întorc în India”, a fost răspunsul dat de Iulia Vântur.