Cine este marea iubire a Danielei Gyorfi. De ce nu este căsătorită după o relație de 15 ani

Daniela Gyorfi nu este căsătorită cu George Tal

Daniela Gyorfi nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este o prezență constantă pe scenele și în topurile din România de zeci de ani. Vedeta este împlinită pe toate planurile. Are o fetiță superbă și se iubește cu un nume greu din industria muzicală de mai bine de 15 ani, însă nu este căsătorită.

Daniela Gyorfi nu este căsătorită cu George Tal

Chiar dacă Daniela Gyorfi și George Tal se iubesc de peste 15 ani, cei doi nu au mers în fața preotullui pentru a-și oficializa relația în fața lui Dumnezeu. Cu toate acestea, cei doi se iubesc mai mult ca oricând. Cei doi au avut suilluri și coborâșuri, dar au trecut peste toate obstacolele împreună.

Ceea ce i-a întărit a fost faptul că ambii au trecut printr-o căsnicie înainte, astfel că au știut cum să nu repete aceleași greșeli și să se iubească profund. Au și ei parte de certuri, ca orice cuplu, însă știu să-și rezolve conflictele rapid.

Daniela Gyorfi nu este căsătorită cu George Tal
Daniela Gyorfi nu este căsătorită cu George Tal

Au trecut mereu peste probleme împreună

”Eu şi George avem o relaţie normală, cu bune şi cu rele, cu minusuri, cu plusuri, ne mai certăm în familie, ne împăcăm, suntem doi oameni normali, maturi, fiecare cu câte o căsnicie la activ, probabil că a cântărit şi asta. Important e că până la urmă, dacă există dragoste, compatibilitate, acelaşi sentiment, nu te desparţi. Noi suntem de 15 ani împreună, ne iubim ca-n prima zi”, a spus Daniela Gyorfi pentru click.ro.

”În relaţia mea cu Daniela este dragoste, respect, o relaţie cu bune şi rele. Ca om, este unul dintre cei mai răbdători pe care i-am întâlnit, foarte modestă, cu foarte multe calităţi pe care le poţi descoperi doar când cunoşti omul Daniela îndeaproape. Profesional, este pentru mine un artist complet, îi place foarte mult ceea ce face”, a declarat și George Tal.

Mulți au cezut că cei doi sunt căsătoriți, însă cântăreața a dezvăluit misterul și a spus că nu ține musai să se vadă în rochie de mireasă.

„Nu sunt căsătorită cu George pentru că prima dată când am vrut să facem pasul, nu era finalizat divorțul lui din Germania, iar a doua oară s-a internat mama în spital. Am spus că dacă mama a fost de acord cu căsătoria cu George și faptul că el m-a cerut de la mama, asta a contat. Nu țin neapărat să mă căsătoresc. Maria știe că noi nu suntem căsătoriți. Pe mine mă cheamă Gyorfi, pe el Tal, iar pe ea Gyorfi Tal” a declarat Daniela Gyorfi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI