Cum arată Dacia Luxos. Mașina asta e pur și simplu genială la interior

Cum arată Dacia Luxos. Mașina asta e pur și simplu genială la interior
Cum arată Dacia Luxos

La Dacia Luxos visează toți românii care nu și-au cumpărat încă un autoturism autohton pentru că au vrut o mașină de lux.

Cum arată modelul de Dacia. Are un interior incredibil

Mașina este creația unui artist Marocan și există doar digital. Marocanul este de părere că Dacia are nevoie de un produs care să concureze cu Audi A6 Allroad sau Mercedes-Benz Clasa E All-Terrain. În felul acesta a luat naștere, deocamdată doar online, Dacia Luxos.

La exterior, pare să fie un Logan MCV Stepway modernizat. Dacia Luxos are faruri LED, pe aripi protecții din plastic și accente cromate. Garda la sol face mașina să arate ca un adevărat SUV. Mașina mai are și bare pe acoperiș, dar și o capotă profilată, ca cea de la noul Sandero Stepway.

Sub grila radiatorului, dar și pe bara din față și deasupra plăcuței cu numărul de înmatriculare din spate, apare numele modelului imaginar. Atât farurile, cât și stopurile sunt alungite, însă nu urmează tiparul noilor Sandero și Sandero Stepway. În partea din spate se pot vedea două terminații cromate dreptunghiulare ale sistemului de evacuare și un scut argintiu.

Cabina foarte luxoasă a Daciei imaginare

Dacia Luxos are o cabină care preia elemente de la modelele brand-urilor de lux. Bordul, scaunele și volanul sunt îmbrăcate într-o combinație de piele alb-roșie. În bord apare display-ul cu dispunere verticală de la Renault Koleos. Acesta este însoțit de butoanele care controlează sistemul multimedia și sistemul de climatizare. Tot de la Koleos este preluat și selectorul transmisiei automate.

Potrivit Promotor.ro, montajul publicat pe YouTube este însoțit de numeroase comentarii ale mai multor useri entuziasmați de cum arată modelul Dacia Luxos. O serie dintre cei care au văzut videoclipul cu o durată de 70 de secunde spun că speră ca modelul imaginar să se comercializeze în țara lor. Până când Dacia Luxos va deveni un model comercial, fanii așteaptă deschiderea listelor de comandă pentru noile Logan, Sandero și Sandero Stepway.

Dacia a prezentat noile Logan

Cu puțin timp în urmă, constructorul român deținut de Renault, a prezentat noile modele de Logan, Sandero și Sandero Stepway. De asemenea au fost anunțate motorizările celor trei modele.

Cum arată Dacia Luxos la interior
Dacia Sandero Stepway
  • Sce65, un motor cu trei cilindri, capacitate de 1 litru, aspirat, cuplat la o cutie manuală cu 5 trepte
  • TCe90, un motor cu trei cilindri, capacitate de 1 litru și turbocompresor, cuplat la o cutie manuală cu 6 trepte sa o cutie automată CVT
  • TCe 100 ECO-G, un motor nou în gamă, cu 3 cilindri, capacitatea de 1 litru, echipat cu turbocompresor și cu alimentare mixtă benzină/GPL, cuplat cu o cutie manuală cu 6 trepte.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI