24 sept. 2024 | 16:26

Cum arată corpul lui Sore după ce a renunțat o lună la zahăr: “Îmi place ce văd, e mai bine ca la 25 de ani”

Monden
Cum arată corpul lui Sore după ce a renunțat o lună la zahăr: “Îmi place ce văd, e mai bine ca la 25 de ani”
Cum arata corpul lui Sore dupa ce a renuntat o luna la zahar

Sore Mihalache și-a surprins fanii cu transformarea fizică spectaculoasă prin care a trecut, după ce a renunțat la zahăr o lună de zile. Artista a împărtășit experiența sa pe rețelele sociale, afișându-se într-o formă de invidiat și declarând că se simte mai bine decât la 25 de ani. Iată cele mai recente imagini cu cântăreața!

Imagini recente cu Sore, după ce a renunțat la zahăr

Sore arată incredibil după ce a făcut o schimbare majoră în stilul său de viață: a renunțat la zahăr. Îmbrăcată într-o pereche de colanți maro și un maieu sport sexy, artista a postat un videoclip pe rețelele sociale în care își arată corpul tonifiat, rezultatul unui efort constant și al unui stil de viață sănătos.

Vedeta, în vârstă de 34 de ani, a mărturisit că nu s-a mai atins de zahăr timp de o lună, cu excepția unei mici indulgențe în weekend, și este încântată de rezultatele vizibile.

”Îmi place ce văd, e mai bine ca la 25 de ani”, a scris Sore în dreptul videoclipului. Aceasta a explicat că a fost ”cuminte” și concentrată pe scopul său de a observa ce se întâmplă cu corpul atunci când elimină zahărul din alimentație.

Deși recunoaște că pofta de dulce nu dispare complet, ea afirmă că este mult mai ușor să o controleze și să o rezerve pentru momente speciale.

Sportul și alimentația, cheia succesului

Pe lângă eliminarea zahărului, Sore a menționat că activitatea fizică joacă un rol important în transformarea sa. Artista se bucură de sport, participând regulat la ședințe de pilates, tenis sau sală, fără a face din acestea o obligație.

”Merg la tenis, pilates sau sală din plăcere, nu cu o frecvență impusă titanică”, a spus ea, subliniind importanța echilibrului între alimentație și sport.

Sore a recunoscut că, deși a mai avut în trecut momente în care credea că ”pătrățelele” obținute prin antrenament sunt permanente, acum înțelege că disciplina în dietă și sportul constant sunt cheia pentru a-și menține corpul într-o formă de top.

Citește și Sore, despre cum e Smiley în spatele camerelor de filmat. Cei doi colaborează de 10 ani: „Nu am jucat după cum au cântat alții” VIDEO EXCLUSIV!

O nouă etapă în viața personală

Pe lângă schimbările fizice, Sore a trecut recent și printr-o tranziție emoțională. Într-un interviu pentru Fresh by Unica, artista a dezvăluit că și-a refăcut viața sentimentală, după despărțirea de Mircea Julean, cu care a avut o relație de opt ani de zile. Deși nu mai sunt împreună, cei doi au păstrat o relație civilizată de dragul fiicei lor, Erin.

”Suntem amândoi părinți superimplicați”, a declarat Sore, subliniind cât de important este să ofere un mediu stabil și plin de iubire pentru fiica lor.

Chiar dacă nu mai formează o familie tradițională, artista este convinsă că fiica ei este fericită și bine susținută din toate părțile.

Citește și Sore, surprinsă cu un bărbat la scurt timp după ce a recunoscut că s-a despărțit de iubitul ei!

Digisport.ro
CSA Steaua, prima reacție după ce a fost amendată, iar meciul cu Csikszereda nu a mai fost programat
Stirile PROTV
Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Cristina Șișcanu, ceartă în plină stradă cu un polițist. Soția lui Mădălin Ionescu a filmat totul
Spynews.ro
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
PRO TV
Ce i-a făcut P Diddy lui Justin Bieber când acesta era minor. Fanii, șocați: ”Nimeni nu l-a protejat. Nici măcar propria familie”
Adevarul
O creatură nemuritoare poate produce o formă contagioasă de cancer. Fenomenul bizar, urmărit de cercetători
BZI.ro
Carmen Brumă arată senzațional la 47 de ani! Vedeta a dezvăluit ce o ajută să se mențină în formă
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
De nerecunoscut! Cum arată Nicoleta Luciu nemachiată la 44 de ani, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Fanii au dat zoom
Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Predicția făcută de P. Diddy cu 25 de ani în urmă. Se vedea după gratii, din cauza orgiilor decadente
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
Este cea mai tristă zi. S-a stins marea doamnă a lumii filmului. Românii au crescut cu filmele ei
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, invitație pentru ROMÂNIA! Nimeni nu se aștepta la anunțul de la KREMLIN
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro