Cum arată concurenții sezonului 3 Asia Express, după aproape 3 săptămâni petrecute în Filipine. Detaliul inedit care a ieșit la iveală

Cum arată concurenții sezonului 3 Asia Express, după aproape 3 săptămâni petrecute în Filipine

Filmările pentru show-ul ”Asia Express” sezonul 3 au început de trei săptămâni. Concurenții se află deja pe ”Drumul Comorilor”, cursă ce se va desfășura în Filipine și Taiwan. Unii sunt deja sfârșiți, în timp ce alții au făcut acțiuni minore pentru a se simți ca acasă și printre străini. Cum arată concurenții?

Cum arată concurenții sezonului 3 ”Asia Express”, după aproape 3 săptămâni în Filipine

Sezonul 3 al show-ului ”Asia Express”, difuzat pe Antena 1, va ajunge pe sticlă în primăvara anului viitor. Cu toate acestea, fanii vor putea vedea fragmente din ”Drumul Comorilor” pe TV și online, în ”Jurnalul de Asia”. Cursa se va desfășura în Filipine și Taiwan, iar România este prima țară care va porni pe această rută în aventura ”Asia Express”.

Vedetele show-ului:

  • cântăreața Nico și fiica ei, Alexandra
  • celebrul make-up artist Alexandru Abagiu, alături de Vlăduț Radu Nicolae
  • Alex Velea și Mario Fresh
  • Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, influencers
  • Florin Ristei și fratele său, Daniel
  • Speak și iubita lui, Ștefania
  • Răzvan Fodor și Chef Sorin Bontea
  • Maria Buză și Lia Bugnar
  • Adda și soțul ei, Cătălin Ionuț Rizea

Detaliul inedit care a ieșit la iveală

Concurenții se află deja de ceva timp pe meleaguri străine, astfel că au încercat să aducă un pic din acasă cu ei. Spre exemplu, make-up artistul Alex Abagiu și prietenul său Radu s-au pregătit în detaliu pentru prima cursă. Cu două luni înainte de plecare, cei doi au început să studieze ce înseamnă această aventură, să se intereseze de locurile în care merg să își pregătească ținutele. Hainele pe care le poartă în competiție sunt combinate perfect, iar unele au mesaje legate de un moment anume al cursei ori de alte aspecte care țin de ”Asia Express” și de țările în care se filmează show-ul.

Cum arată concurenții sezonului 3 Asia Express, după aproape 3 săptămâni petrecute în Filipine. Detaliul inedit care a ieșit la iveală
Alex Abagiu și Radu, alegere vestimentară inedită

De altfel, perechea Abagiu – Radu a devenit un reper pentru adversarii lor când vine vorba de mesaje transmise prin intermediul hainelor, iar Gina Pistol este mereu curioasă să vadă cu ce vor mai apărea băieții. Spre exemplu, într-una dintre zilele de filmare, Alex și Radu au purtat tricouri cu imagini religioase, Filipine fiind o țară predominant catolică, cu mesaje motivaționale ori personaje inspiraționale. Așa se face că în altă zi au ales tricouri pe care ”stăteau” desenate Daniela Crudu și Vica Blochina, pereche ce a participat în sezonul 1. De ce? Cei doi au fost determinați să le aleagă pe ele pentru felul în care vedetele au știut să se bucure de experiența de la Antena 1.

Alex Velea și Mario Fresh, la ‘asorte’

De asemenea, și Alex Velea împreună cu Mario Fresh s-au gândit cu atenție la tot ce au pus în bagaje. Artiștii apar în cursă în mod constant îmbrăcați la fel, fiind o modalitate de a marca legătura dintre ei și de a-i face mereu să se gândească la faptul că sunt doar ei doi împotriva tuturor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI