Cum a ajuns să arate Florin Ristei, după 2 săptămâni la Asia Express. ”Așa se întâmplă când rămâi marcat!”

Cum a ajuns să arate Florin Ristei, după 2 săptămâni la Asia Express. ”Așa se întâmplă când rămâi marcat!”
Război la Antena 1, între Florin Ristei și Mirela Vaida? Mesajele care i-au uluit pe fani

Filmările pentru Asia Express, reality show-ul difuzat de postul de televiziune Antena 1, sunt în toi, iar unii dintre concurenți sunt deja marcați de experiențele prin care au trecut în cele două săptămâni petrecute în Filipine. Printre ei se numără și Florin Ristei, care concurează alături de fratele lui, Dan.

Florin Ristei, marcat de experiența de la Asia Express, după doar 2 săptămâni

Se filmează deja de două săptămâni în Filipine pentru Asia Express, iar câteva imagini au ajuns deja pe rețelele de socializare și comentate de fanii din România. În ultima fotografie postată pe contul oficial de Instagram al reality show-ului difuzat de postul de televiziune Antena 1 apar mai mulți concurenți, între care și Florin Ristei. Acesta pare marcat de experiența prin care trece în Asia.

„Ce vi se pare ciudat la această fotografie? PS: Așa se întâmplă când rămâi marcat de Asia Express. Greșești locul la cadru”, este mesajul care însoțește fotografia pe rețeaua de socializare.

Foto: Instagram Asia Express
Foto: Instagram Asia Express

Producătorii au anunțat că reality show-ul va fi difuzat în curând la televizor. Cel mai probabil, fanii vor putea urmări Asia Express la Antena 1 în primăvara anului viitor. Concurenții din acest sezon sunt: Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Florin Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză şi Lia Bugnar, Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, Alex Abagiu şi prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea şi Mario Fresh.

Asia Express este varianta românească a reality show-ului Peking Express bazat pe emisiunea belgiană și flamandă cu același nume care a fost creată în 2004. Show-ul cuprinde un grup de vedete și persoane normale împărțite în cupluri de doi concurenti care se lupta pe un traseu lung de aproape 4.000 km pentru a ajunge la o anume destinație într-o calatorie împărțită pe mai multe etape.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI