Cum arată cel mai scump apartament din Cluj, care costă 590.000 de euro. Are piscină și cascadă

Cum arată cel mai scump apartament din Cluj, care costă 590.000 de euro. Are piscină și cascadă
Cum arată cel mai scump apartament din Cluj, care costă 590.000 de euro. Are piscină și cascadă

Despre omul de afaceri, Adrian Marțian, care a susținut că Adi Mutu a vrut să-l asasineze, s-a scris mult la un moment dat, tocmai din acest motiv. Recent a revenit în atenția presei după ce a dezvăluit cât a costat apartamentul în care locuiește.

Cum arată cel mai scump apartament din Cluj, care costă 590.000 de euro

Pentru cei care nu-și mai aduc aminte cine este Adrian Marțian, vă spunem că, la un moment dat, a fost finanțator la UTA și chiar a încercat o negociere pentru a cumpărara clubul Dinamo. Până la un moment a eexistat o strânsă prietenei între omul de afaceri și fostul fostul internațional român, Adi Mutu, cu care a și avut câte afaceri. După cearta lor care a ținut o perioadă titlurile presei românești, bomba a venit atunci când l-a acuzat pe Adi Mutu că ar fi vrut să-l asasineze.

Acum a revenit în atenția presei locale, din Cluj, după ce a dezvăluit ce apartament are și cât a costat amenajarea întregului imobil. Conform acestuia, apartamentul are o suprafață de aproximativ 175 de mp,și locuința a fost evaluată la 590.000 de euro.

Are piscină și cascadă

Presa clujeană a reușit să facă un mic reportaj în apartamentul acestuia. Apartamentul se află într-un bloc de patru etaje din cartierul „Bună Ziua”, scrie „Gazeta de Cluj”, și conforma cestora, are multe dotări de lux. După cum povestește afaceristul, apartamentul dispune de un living generos, opiscină, ocascadă dar și o saună.

„Aici este raiul pe Pământ. Secolul 21! Aici avem un șemineu, o zonă de plajă, frigidere pentru băuturi. Aici este sauna, duș rece pentru momentul în care ieși. Avem și o piscinică… lumini și cascadă. De când sunt copil mă gândesc la chestia asta”, a explicat omul de afaceri.

Adrian Marțian spune că pentru el banii nu sunt o problemă, de aceea și-a permis această investiție de 590.000 de euro într-un apartament.