Cum arată cea mai frumoasă şoferiţă de TIR din România. Cine au fost cele 7 finaliste care s-au întrecut pentru marele titlu

Cum arată cea mai frumoasă şoferiţă de TIR din România. Cine au fost cele 7 finaliste care s-au întrecut pentru marele titlu
Cum arată cea mai frumoasă şoferiţă de TIR din România. Cine au fost cele 7 finaliste care s-au întrecut pentru marele titlu

Iată cum arată cea mai frumoasă șoferiță de TIR din țara noastră. În fiecare an se alege cea mai tare șoferiță profesionistă din România, iar câștigătoarea de anul acesta a fost desemnată dintre 7 finaliste.

Cum arată cea mai frumoasă şoferiţă de TIR din România

Cele șapte finaliste de anul acesta ale concursului organizat profesioniști ai șoselelor sunt: Daiana, Alexandra, Ana Maria, Dana, Mihaela, Maria, Andreea, iar pe pagina de Facebook Ilie Matei-Omul șoselelor, se mai anunță și că două colege finaliste au renunțat la finală, deși erau în topul preferințelor publicului.

Astfel, câștigătoarea concursului ”Cea mai tare din parcare 2021” este Alexandra Ionela Petre din Giurgiu, o șoferiță de TIR, cu studii de licență în Drept, care a lucrat pentru trei instituții bancare din România. Însă atracția pentru volan, pe care a moștenit-o de la tatăl ei a fost mai puternică. Tânăra are 27 de ani, locuiește la aproximativ 30 de kilometri de București, iar pasiunea pentru șoferie o are de la tatăl ei, de meserie șofer.

”Timp de 5 ani am lucrat în domeniul bancar, dar mi-am dat seama ca nu este ceea ce imi doresc cu adevărat și m-am decis sa dau examenele pentru obținerea categoriilor C, C+E. După finalizarea examenelor am plecat pe comunitate cu tatăl meu, nu a fost deloc ușor fiind la început, dar m-am adaptat foarte repede. Am lucrat pe comunitate 3 luni, timp în care am învățat foarte multe lucruri, dar se merită. În prezent lucrez in România, la firma tatălui, facem curse interne. Iubesc această meserie și nu regret nicio secunda alegerea făcută. Tot timpul am mers pe premisa ca în viața pentru a reuși trebuie sa iti iubești job-ul, sa nu iti alegi ceva ce nu iti place”, se autodescrie tânăra pe pagina de facebook amintită.

Ce premiu va primi șoferița ”Cea mai tare din parcare 2021”

Ea va avea o pagină specială în calendarul #cspfe_ro, un calendar dedicat, care va apărea în luna decembrie, alături de celelalte fete din trupa de pe șosele, se mai arată pe pagina de Facebook menționată.

”Conform voturilor voastre, Alexandra Petre este cea mai frumoasa soferita profesionista din Romania, in anul 2021! Din punctul meu de vedere, toate participantele sunteti superbe si va felicit pentru curajul de a aborda acesta meserie care da batai de cap si unui barbat, apoi unei femei! Aveti toata stima si respectul meu, al unuia ce de ani buni isi castiga existenta facand jobul asta! Pe șosele ne avem doar unii pe ceilalti!! De maine revenim la programul obisnuit, acela ce ruleaza pe pagina asta de ani buni!!”, a notat și organizatorul concursului pe pagina de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI